Hoe maak je een website te bouwen Talking

Hoe maak je een website te bouwen Talking


Om effectief te concurreren voor de bezoekers, zijn website bouwers waarin meer multimedia-elementen in hun pagina's. High speed Internet-verbindingen hebben het mogelijk gemaakt voor audio, video en animatie om een ​​deel van de bezoeker web surft, en eenvoudige methoden voor het inbedden mediaspelers in een website zijn ontwikkeld en maken het werk relatief eenvoudig.

instructies

1 Open uw webbrowser en ga naar freevideocoding.com

2 Volg de eenvoudige instructies op het scherm door het selecteren van het type media speler die je wilt insluiten in uw website. Geef de locatie van het audio- of videobestand dat u wilt afspelen, en selecteer het formaat u liever voor de speler.

3 Minimaliseer uw webbrowser, maar sluit het niet of de webpagina.

4 Open uw web-publishing software en het bestand voor de webpagina waarin u wordt het plaatsen van de mediaspeler te openen.

5 Ga naar de HTML-code te bewerken venster voor de pagina die u wilt, en ga naar de plek in de code waar u wilt dat de speler te laten zien.

6 Ga terug naar uw webbrowser en de pagina met uw HTML-code. Gebruik je muis om alle code te kopiëren.

7 Keer terug naar de HTML-code-editor en plak de code in die u zojuist gekopieerd naar deze nieuwe pagina.

8 Sla het bestand op, publiceren op het internet en je bent klaar. Uw webpagina zal nu audio en / of video af te spelen voor de bezoekers.

Hints

  • Veel gebruikers van het internet de voorkeur aan om de controle over het al dan niet van een audio- of videobestand wordt afgespeeld om hen als ze een webpagina te kunnen bekijken. Denk aan het controleren van de "Display Controls? ' optie bij het genereren van uw HTML-code.