Hoe kan ik afbeeldingen in mijn Bijschrift bij afbeelding

Hoe kan ik afbeeldingen in mijn Bijschrift bij afbeelding


Webpagina's kunnen bijschriften die worden geschreven net onder of naast een beeld. Dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van HTML, het web programmeertaal. HTML regelt de grootte van een foto's, locatie op een webpagina, het bestaan ​​en de omvang van de grenzen, of de afbeelding bevat een link en andere attributen. Een andere opmaak optie die doorgaans wordt gebruikt is ondertiteling. Het zetten van een afbeelding samen met een beeld bijschrift kan worden gedaan in een paar stappen met behulp van HTML en een tekstverwerker.

instructies

1 Maak een nieuw HTML-document of een bestaand met een teksteditor van uw keuze, zoals Kladblok of Wordpad bewerken. Om dit te doen, open je tekstverwerker als ofwel een nieuw bestand of een bestaand HTML-bestand.

2 Plak volgende HTML code in het bestand:

<Table class = "image">

<Tr> <td> <img /> </ td> </ tr>

<Tr> <td class = "caption"> Caption text </ td> </ tr>

</ Table>

"Image.jpg" staat voor de naam van het beeldbestand dat u wilt koppelen met een bijschrift. Zorg ervoor dat dit bestand in dezelfde map als het HTML-bestand met de code voor het. "Bijschrift tekst" geeft uw bijschrift. Dit kan zeggen wat je wilt.

Deze code maakt een tabel met twee aangrenzende cellen. De uitgang is een image-bestand met tekst net onder geschreven, of een afbeelding met een bijschrift.

3 Sla het bestand op. Zorg ervoor dat u in te typen ".html" als extensie. U hebt gezet een beeld samen met een beeld bijschrift.