Hoe aan mensen die Windows Live Messenger zoeken

Microsoft's Windows Live Messenger kunt u mensen toevoegen door hun e-mailadressen, als je ze kennen. Als je weet gewoon iemands naam of het telefoonnummer en willen hun Windows Live Messenger adres te vinden, kunt u gebruik maken van de mensen zoeken functie. Deze functie kunt u mensen op hun eerste of laatste namen, telefoonnummers en andere persoonlijke informatie te vinden. U kunt alleen zoeken naar mensen met deze informatie als ze nu bloot in hun openbare Windows Live profielen.

instructies

1 Klik op het menu 'Toevoegen' in de rechterbovenhoek van het venster van Windows Live Messenger en klik op 'Zoeken naar iemand. "

2 Typ een voor- en achternaam, e-mailadres of telefoonnummer in het zoekvak op de pagina die verschijnt en druk op "Enter."

3 Blader door de lijst van mensen met een Windows Live Messenger-profielen die verschijnt. U kunt klikken op de naam van een persoon en klik op om ze toe te voegen aan je vriendenlijst "toevoegen als vriend".

Hints

  • Klik op de link "Advanced People Search" op de zoekpagina als je nodig hebt om verder te verfijnen van de resultaten. Op deze pagina kunt u iemands geslacht, interesses, bedrijf, beroep en onderwijsinstelling op te geven. U kunt alleen zoeken naar iemand die het gebruik van deze criteria als zij deze informatie in hun openbare profiel hebt ingevoerd.
  • U kunt ook de "Home.live.com/search" pagina te openen direct op zoek naar mensen zonder het openen van Windows Live Messenger.