Hoe maak je een dvd met Adobe Premier Elements Maak

Hoe maak je een dvd met Adobe Premier Elements Maak


Zodra u klaar bent met het bewerken van uw film, het creëren van speciale effecten en het toevoegen van een soundtrack, bent u klaar om een ​​DVD te maken. Adobe Premiere Elements bevat een aantal templates en thema's, zodat u gemakkelijk te maken van een dvd. De thema's zijn gunstig gelegen op het MEDIA-paneel links wanneer u het tabblad DVD MAKEN te selecteren.

instructies

1 Hoe maak je een dvd met Adobe Premier Elements Maak


Open uw voltooide video in Adobe Premier Elements. De film wordt geopend in EDIT MOVIE-modus. U zult uw lijst met clips te zien in het deelvenster Media aan de linkerkant. Klik op het tabblad getiteld DVD MAKEN.

2 Hoe maak je een dvd met Adobe Premier Elements Maak


Merk op dat de opties in het deelvenster Media zijn veranderd. De onderste map in deze modus wanneer de DVD templates zijn opgeslagen. Blader door de sjablonen totdat u degene die uw onderwerp past. A (V) naast de sjabloon betekent dat het een videosjabloon. Andere sjablonen bevatten stilstaande beelden. In dit geval hebben we gekozen voor de tekenfilm template. Dubbelklik op de sjabloon om het te maken in het venster midden monitor.

3 Hoe maak je een dvd met Adobe Premier Elements Maak


Klik op het hoofdmenu om de tekst voor het hoofdmenu kunt u zien wanneer de dvd begint te bewerken. Als je je naam hebt bewerkt, klikt u op de schermen MENU. Het programma zal een hoofdstuk voor elke clip op uw Filmtijdlijn creëren. U kunt de titel te wijzigen en schik de tekst van uw clips om het ontwerp te passen.

4 Hoe maak je een dvd met Adobe Premier Elements Maak


In de Monitor venster klikt u op de tekst om het te veranderen en een tekstvak geopend waarin u de tekst te wijzigen. Let op het paneel eigenschappen kunt u het lettertype, kleur en type grootte om uw behoefte te passen veranderen.

5 Hoe maak je een dvd met Adobe Premier Elements Maak


Op het paneel eigenschappen, kunt u een andere afbeelding of punt te selecteren in de film om te laten zien als een miniatuur. Je kan ook zoeken voor muziek om te gebruiken voor je dvd-titels pagina's. U kunt aparte muziek voor je titelpagina en verschillende muziek te selecteren voor uw hoofdstukken als u wenst.

6 Hoe maak je een dvd met Adobe Premier Elements Maak


Als je het over de manier waarop u wilt, klik dan op BURN. U kunt dit gebruiken om de dvd te branden op een schijf of te branden naar een map die u later kunt branden op een schijf. U de locatie selecteren ook, meer dan één exemplaar te verbranden en selecteer het kwaliteitsniveau voor uw DVD.

Hints

  • Zorg ervoor dat u de juiste media in uw dvd-station voorafgaand aan het branden van de DVD
  • Snelheden variëren afhankelijk van de lengte en de snelheid van uw brander. In ieder geval zal het een tijdje duren.
  • Heb andere taken tijdens het branden niet uit te voeren, kan dit ertoe leiden dat uw computer op te sluiten of opnieuw op te starten. Zeker kun je een beetje tijd weg van het scherm te brengen.