Hoe Batch Collect-mail Someone's van Facebook

Hoe Batch Collect-mail Someone's van Facebook


Het verzamelen van e-mailadressen van uw Facebook-vrienden 'in een enkele batch-bestand is mogelijk met behulp van de gratis tools die door Yahoo! Mail. U moet uw Yahoo! Mail-account te gebruiken of een nieuwe maken om batch verzamelen van e-mailadressen van uw Facebook-contacten '. Het proces vereist het importeren van de e-mails naar uw Yahoo! Mail contacten en vervolgens op te slaan een export bestand met alle contactgegevens van de.

instructies

1 Ga naar mail.yahoo.com en meld u aan bij uw Yahoo! Mail-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2 Klik op het tabblad 'Contacten' aan de bovenkant van de pagina.

3 Klik op de knop 'Contactpersonen importeren' op het grote rechtervenster. Selecteer "Facebook" en klik op de "OK" knop op de pop-up scherm. Als u nog niet bij Facebook bent aangemeld, wordt u gevraagd om dit te doen voordat u op de "Okay" knop. Het kan een paar minuten duren voordat Yahoo naar uw Facebook-contacten importeren.

4 Klik op de "OK" knop. U moet terug op het tabblad "Contacten" te zijn.

5 Klik op de "Actions" knop en selecteer "Alles exporteren" uit het drop-down menu. Kies het formaat dat u het bestand wilt exporteren in op te slaan. Een deel van de beschikbare formaten bevatten "Microsoft Outlook", "Yahoo! CSV" en twee verschillende vCard-bestand opties.

6 Klik op de "Export Now" knop voor de gewenste optie. Het bestand wordt automatisch downloaden naar uw computer in het formaat dat u hebt geselecteerd.