Hoe maak je PC Speakers te gebruiken met een dvd-speler of een TV-Convert

Hoe maak je PC Speakers te gebruiken met een dvd-speler of een TV-Convert


Hoewel de computer luidsprekers zijn gemaakt om te functioneren met een PC, kunt u het luidsprekersysteem op andere apparaten, zoals MP3-spelers, dvd-spelers en zelfs televisies gebruiken. Met de luidsprekers van uw computer is aangesloten op een televisie, kunt u het geluid op alle apparaten aangesloten op de TV, te verbeteren zoals uw gaming systeem, VHS-speler en een dvd-speler. De aansluiting proces duurt slechts een extra kabel, en al snel kunt u uw computer luidsprekers met uw hele home entertainment-systeem.

instructies

1 Steek het enkele 3,5mm kabel die uit de speakers, dat is de kabel die u meestal in te voegen in de "Line-Out" poort op de computer, en sluit het aan op de 3,5 mm naar RCA-kabel.

2 Steek de RCA kabels in de "Audio Out" poorten aan de achterkant van de televisie. Sluit de computer luidsprekers een audiobron, indien nodig. Merk op dat sommige luidsprekers enige nadeel de stroom van de gastheerinrichting, in dit geval de televisie.

3 Zet de tv en zet het volume op de computer speakers. Nu alle inhoud die speelt op de computer kan worden gehoord via de luidsprekers.