Hoe kan ik foto's van een harde schijf die Crashed Recover

Hoe kan ik foto's van een harde schijf die Crashed Recover


Harde schijven hebben een levensduur en zal niet altijd werken. Het is belangrijk om back-ups van belangrijke documenten regelmatig naar een andere harde schijf of online back-up systeem. In het geval dat een harde schijf crasht en het bevat belangrijke foto's, kan de informatie nog worden hersteld. Er zijn verschillende soorten schijf kapot, die bepalen welke methode moet worden gebruikt om de gegevens te herstellen.

instructies

1 Onderzoek de harde schijf. Luister om te horen als het station is nog steeds actief. Een werkende drive dient een zoemend of zoemend geluid. Een station dat klikt of grinds moet onmiddellijk worden uitgeschakeld.

2 Installeer een data recovery programma. Er zijn tientallen om uit te kiezen, met inbegrip van gratis en betaalde. U moet beslissen welk programma de beste opties voor uw behoeften heeft. Digital Rescue, Advanced Disk Recover, Recover My Files en Data Recovery Wizard behoren tot de meest aanbevolen, volgens TopTenReviews.

3 Probeer om de kapotte schijf te repareren, als het niet te zien op de computer. Dit moet worden geprobeerd alleen door mensen met ervaring en opleiding in de harde schijf reparatie; zelfs schijnbaar eenvoudige at-home-methoden kunnen meer schade veroorzaken. Misdiagnosing het probleem en proberen de drive kan het nog erger te maken op te lossen. Bovendien kan at-home reparatie vervalt de garantie.

4 Neem contact op met de fabrikant. Als het apparaat nog steeds onder de garantie dient de fabrikant het vervangen gratis en kan een data recovery-optie aan te bieden. Zelfs als de schijf is niet onder de garantie valt, kan een beetje klagen en doorzettingsvermogen resulteren in een aantal gratis reparatie. Veel bedrijven zullen eren reparaties, zelfs als producten niet onder de garantie.

5 Neem de rit naar een data recovery-expert. Deze technici zijn opgeleid om gegevens van de harde schijven die zijn gebroken, beschadigd herstellen, doelbewust gewist en zelfs die beschadigd door brand. De data recovery-expert zal zeker in staat zijn om de foto's te herstellen. Het nadeel is dat deze dienst is niet goedkoop. Schattingen ophalen van een paar plaatsen voordat u een.