Hoe kan ik een hoger niveau in Neopets Krijg

Neopets is een virtuele huisdier community based in een online wereld genaamd Neopia. Spelers kunnen de zorg voor maximaal vier virtuele huisdieren en gebruik maken van een virtuele valuta genaamd Neopunten aan voedsel, kleding en andere accessoires te kopen voor hun creaties. Er zijn een aantal manieren voor spelers om een ​​hoger niveau Neopets krijgen.

instructies

1 Trein bij Cap'n Threelegs 'Swashbuckling Academy op Kwark Island, als je Neopet is level 40 of jonger. Betalen voor de training met dubloons, een Neopische valuta. Dubloons kunnen worden gekocht bij winkels, gevonden tijdens willekeurige gebeurtenissen of gewonnen uit Coltzan's Shrine.

2 Trein bij de Mystery Island Training School, als je Neopet is level 250 of onder. Betalen voor de opleiding met codestones. Codestones kan worden gewonnen uit de Tombola en worden ook gevonden tijdens willekeurige gebeurtenissen. Training op Mystery Island is sneller dan op Kwark, maar codestones zijn duurder dan dukaten.

3 Krijg geavanceerde opleiding aan de Secret Ninja Training School op Mystery Island, als je Neopet is voorbij level 250. Je moet rood codestones betalen voor de training. Ga naar de Mystery Island Vulkaan op Techo Mountain en inwisselen uw reguliere codestones voor rode codestones. U kunt ook kopen rode codestones via de Shop Wizard of op handelsposten. The Secret Ninja Training School is gevestigd in een verborgen sectie binnen Techo Mountain.

4 Voltooi Light Faerie Quests. Het invullen van deze quests - Donker, Vuur, Water en Air-- kan je Neopet's hit points, beweging, kracht of de verdediging te verhogen. Een Neopet dat een keuken Quest voltooid zal soms ook worden genivelleerd up.

5 Toegang krijgen tot de Secret Laboratory door het verzamelen van een stukje van de Secret Laboratory Kaart van elk van labs Neopia's. Er zijn in totaal negen kaart stukken. De kaart stukken kunnen ook afzonderlijk worden gekocht bij de winkel wizard, of u kunt een volledige laboratorium kaart in de handelspost te kopen. Experiment op je Neopet een keer per dag met een straal van de Secret Laboratory om zijn stats te veranderen. Maar wees voorzichtig: De effecten van de Lab Ray zijn willekeurig, en je Neopet kunnen winnen of verliezen capaciteiten, verandert de kleur of zelfs haar geslacht te veranderen.

6 Challenge Graaf von Roo om een ​​spel van dodelijke Dobbel op Roo Island 0:01-12:59 NST (Neopian Standard Time). Als je wint door walsen het hogere aantal, je Neopet stijgt. Als je verliest, zal de graaf een level of meer uit je Neopet uitlekken.

Hints

  • U kunt een bezoek Coltzan Heiligdom elke twee uur en ontvang Neopunten, dubloons, voedsel of Strijdarena apparatuur, of het verbeteren van je Neopet stats. Soms is het heiligdom zal niet award iets, maar return in twee uur en probeer het opnieuw.
  • Neopets kan soms krijgen een niveau tijdens een random event.
  • Neggs uit de Neggery kan verhogen of je Neopet te verlagen. Wees voorzichtig met wat je Neopet te voeden.
  • Je Neopet zal niet altijd een niveau te krijgen door het invullen van een quest. Soms wordt u beloond met punten in plaats daarvan.