Hoe te Design Your Own Candy Wrapper Met Software

Hoe te Design Your Own Candy Wrapper Met Software


Custom snoeppapiertjes kan worden gebruikt als partij gunsten, huwelijks gunsten, symbolische geschenken, of pakket tags voor vrienden en familie. Het ontwerpen van uw eigen snoeppapiertje met software die u al op uw computer maakt het makkelijk om wat bij de hand te houden, of maak zoveel als je wilt voor een speciale gelegenheid. Een van de meest voorkomende is de full-size Hershey's chocolate bar, hoewel het even welke grootte kan worden gebruikt.

instructies

1 Verwijder voorzichtig de verpakking van de candy bar te worden gewikkeld. Meet de lengte en breedte van de wikkel.

2 Open foto-editing software en het gebruik van de vormen gereedschap om een ​​rechthoek te maken van de breedte en lengte van de snoeppapiertje. Als u bijvoorbeeld een wrapper voor een full-size Hershey's chocoladereep maken, maakt u een doos 5 inch breed x 5-1 / 4 inch lang, of 375 x 393 pixels.

3 Met behulp van de verfpot software, vul de doos met een pastel kleur naar keuze.

4 Een box een inch kleiner dan de breedte van de verpakking en ongeveer een derde van de lengte. Bijvoorbeeld voor de full-size Hershey's chocolate bar, dit zou zijn 4 duim breed x 1-3 / 4 inch lang, of 318 x 131 pixels.

5 Met behulp van de verfpot software, vul de doos met een donkere kleur die de pastel (dit zal een achtergrond voor het bericht te maken) aanvult.

6 Met het gereedschap Tekst, maak een tekstvak de breedte van de donkere doos gemaakt in stap 6. Zo zou het tekstvak voor een full-size Hershey's chocolate bar 4 inch breed of 300 pixels.

7 Selecteer het lettertype en de lettergrootte voorkeur en het type in de begroeting van de keuze, zoals "Happy Birthday!" of "Gefeliciteerd."

8 Selecteer alle drie dozen, gebruik dan de Lijn gereedschap om de dozen te centreren op de top van elkaar. Indien nodig, gebruik maken van de Schik tool om de volgorde van de vakken te zorgen voor de pastel doos is aan de onderkant, dan is de donkere doos, dan het tekstvak op de top te veranderen.

9 Met behulp van de Insert Clipart tool, plaatst u een complementaire grafisch beeld. Het formaat van de afbeelding om ongeveer 3/4-inch of 56 pixels vierkant en plaats op de top rechterbovenhoek van de donkere doos. De candy bar wrapper is nu klaar om af te drukken.