Hoe te downloaden CDG Songs From LimeWire

Hoe te downloaden CDG Songs From LimeWire


True karaoke fanatici vaak kopen hun eigen in-home karaoke-systeem, variërend van goedkope draagbare toestellen naar full-scale professionele installaties. Hun karaokenummer bibliotheken kunnen honderden bevatten, zo niet duizenden, titels. Deze investering kan natuurlijk worden zeer duur. Gelukkig zijn er tal van karaoke titels op P2P netwerken zoals LimeWire. Als je de karaoke-apparatuur en de software naar CDG schijven te maken, kunt u samen te stellen uw eigen juiste karaoke-schijven die in een karaoke-speler kan worden afgespeeld.

instructies

Hoe te downloaden CDG Songs from LimeWire

1 Start de applicatie LimeWire. Als u nog niet hebt, downloaden en installeren van de gratis versie. Als alternatief kunt u LimeWire Pro, die extra functies biedt aan te schaffen.

2 In Soort zoekopdracht, kies "Audio." Dit beperkt de zoekresultaten naar audio-bestanden, die zal helpen ongewenste resultaten.

3 Voer uw zoekopdracht in het zoekveld. U kunt zoeken naar CDG bestanden nummer, artiest, album of andere informatie.

4 Als een bestand gelijken komen, zullen ze beginnen te bevolken in het venster zoekresultaten. Kies het gewenste bestand en klik op "Download".

5 Het bestand wordt weergegeven in het downloadveld. LimeWire kunt u bekijken audiobestanden die aan het downloaden, maar je kunt alleen een voorbeeld van dat deel van het bestand dat al is gedownload.

Hints

  • Met ingang van dit schrijven, LimeWire.org onder een gerechtelijk bevel om de verdeling van de LimeWire cliënt stop te zetten. Het downloaden van het programma van een andere site en het gebruik ervan moet worden gedaan op uw eigen risico.