Kan de Wireless G Range Expander werkt met een Wireless N Router?

Kan de Wireless G Range Expander werkt met een Wireless N Router?


Draadloze netwerken kan erg handig zijn, maar soms netwerken signalen niet zo ver als je wilt bereiken. Dit beperkt de locaties die u kunt aansluiten van en kan ertoe leiden dat u vaak verliest uw verbinding. Veel apparaten, zoals Cisco's WRE54G wireless-G range expander, helpen dit oplossen door het uitzenden van uw netwerk het signaal in een tweede locatie, het uitbreiden van de range van je netwerk. Hoewel dit expander is in de eerste plaats voor het G-type netwerken, kunt u nog steeds gebruik maken van het met veel routers uitzenden van een N-netwerk.

Network Types

Het type 802.11g-netwerk was de beste in de handel verkrijgbare Wi-Fi-standaard tot rond 2009, toen 802.11n draadloze routers werd op grote schaal beschikbaar na het Institute of Electrical and Electronics Engineers geratificeerd. N-type netwerken sneller dan G-netwerken van het type, waarbij zij zo veel als 300 megabits per seconde, vergeleken met G-netwerk maximale snelheid van 54 Mbps. Het enige echte nadeel is dat dit soort netwerk zijn niet backwards-compatible, wat betekent dat een apparaat alleen compatibel met G-netwerken kan geen verbinding maken met een apparaat dat alleen uitzendt een N netwerk. Veel routers corrigeren door beide netwerken gelijktijdig uitzenden, en deze worden "dual-band" routers genoemd. Zoek uit wat voor soort router heb je door het lezen van de etiketten op het of het controleren van de bijbehorende documentatie.

WRE54G Compatibiliteit

Uw WRE54G Wireless G-Range Expander is compatibel met G-netwerken, maar niet N-netwerken, dus als je een Wireless-N router die alleen zendt de N-type draadloos netwerk te gebruiken, dan zal uw expander niet werken. Echter, als je een dual-band router te gebruiken, kunt u 802.11g en 802.11n-netwerken op hetzelfde moment uit te zenden. In dat geval zal uw expander werken met het netwerk. Je kon ook de router om alleen gebruik 802.11g, hoewel dit de mogelijke datasnelheden beschikbaar zijn voor N-type apparaten in uw netwerk zou verminderen.

Informatie over veiligheid

Terwijl uw WRE54G ondersteunt beveiligde netwerken, het ondersteunt alleen WEP en WPA-beveiliging; het heeft geen ondersteuning voor de meer recente en veiliger WPA2-standaard. Dat betekent dat je moet de expander gebruiken met een netwerk dat open-access of gebruik maakt van WEP of WPA-beveiliging. Van die, WPA is veruit de beste keuze. Het opzetten van het type beveiliging van uw Wi-Fi-netwerk varieert sterk voor verschillende routers, dus als je niet zeker weet hoe dit te doen, moet u de draadloze router handleiding controleren of contact opnemen met de support afdeling van de fabrikant van de router.

Compatible Cisco routers

Veel routers van Cisco en andere bedrijven zijn compatibel met uw draadloze expander. Als je wilt naar een andere Cisco-product te gebruiken met uw expander, veel van de dual-band WRT routers, waaronder de WRT610N en WRT600N-modellen zijn compatibel, evenals de WRT400N en WRT310N routers. Hoewel Cisco niet uitdrukkelijk vermelden dat andere, nieuwere routers compatibel zijn, moet elke dual-band router uitzenden van een G-netwerk werken met uw expander.