Wat is de bestandsextensie Eit?

Geproduceerd door Microsoft Encarta is een multimedia-encyclopedie software programma ontworpen om traditionele papieren encyclopedieën voor onderzoek en educatieve doeleinden te vervangen. Een aantal bestanden worden gekoppeld aan Encarta, waaronder .eit bestanden.

Identificatie

Een bestand met de .eit bestandsextensie staat bekend als een Encarta database update file.

Functie

Eit-bestanden bevatten nieuwe informatie of reparaties voor de encyclopedie in de Encarta software op uw computer is geïnstalleerd. De .eit bestandsextensie dient als een marker op uw computer, zodat Encarta voor toegang tot het bestand.

voordelen

Eit bestanden uit te voeren die nodig zijn fixes voor uw Encarta software draaiende te houden. De informatie in de dossiers informatie wordt ook gebruikt om te corrigeren of aan te vullen gegevens in Encarta, ervoor te zorgen dat de feiten die u ontvangt van het programma zijn zo nauwkeurig en actueel mogelijk.

Bron

Eit bestanden worden direct gedownload van Microsoft. Wanneer u Encarta start, de software controleert automatisch alle beschikbare updates die installatie.

Systems

Encarta en .eit bestanden zijn beschikbaar voor gebruik op zowel Mac en Windows-computers.

overwegingen

Microsoft heeft gestaakt Encarta, en de nieuwe updates in de vorm van .eit bestanden zal alleen beschikbaar zijn door middel van drie jaar vanaf de aankoopdatum van uw Encarta software 10 januari 2012, of.