Programma's naar MP3-songs naar een iPod

Zelfs als een iPod heeft 64 gigabyte aan opslagruimte, kan de populaire draagbare muziekspeler je niet te voorzien van uren luisterplezier entertainment tenzij je het te laden met MP3's. Diverse programma's beschikbaar die u kunnen helpen dat ook te doen. Terwijl sommige zijn freeware programma's, die u gratis kunt downloaden, anderen zijn traditionele software programma's die u moet betalen.

iTunes

Apples iTunes is een van de meest populaire programma's voor het overbrengen van MP3-nummers te iPods en komt standaard op alle Apple computers. De freeware is ook beschikbaar voor pc-gebruikers met Windows-besturingssystemen. Volgens CBS 'computer resource en de consument gids, CNet, de nieuwste incarnatie van het programma van Apple, iTunes 10, heeft tot ver buiten zijn "bescheiden" begin als een jukebox muziek-playing-programma dat kan rippen en branden van cd's verplaatst. Today's iTunes biedt gebruikers een verscheidenheid aan functies, waaronder een HD-film verhuur bibliotheek, een muziekwinkel met een grote MP3-collectie en een social networking tool bekend als Ping. Ping kun je interactie met je Facebook-account, zodat je bepaalde liedjes en artiesten die u wilt op iTunes kan taggen.

MediaMonkey

MediaMonkey Gold, Versie 3, is een muziek-management programma dat kan synchroniseren met iPods en een verscheidenheid aan andere MP3-spelers. Hoewel er is ook een uitgeklede, freeware versie van MediaMonkey beschikbaar, die u kunnen voorzien van de basisfunctie van het aansluiten en laden van een iPod, het mist veel van de nieuwe functies van de volledige MediaMonkey suite. Deze omvatten een preview-functie voor het maken van kleine fragmenten van uw favoriete nummers en een automatisch systeem dat zoekt, labels en dekveren muziekbestanden op uw computer. Maar de freeware versie heeft nog steeds veel van de essentiƫle elementen die MediaMonkey populariteit hebben verdiend, met inbegrip van de Party Mode en Auto DJ instellingen, die maken het gemakkelijk om continu te spelen als je een feestje. De freeware versie bespaart u ook ongeveer $ 20, vanaf 2010.

WinAmp

WinAmp 5.57 is een van de leiders onder music management programma's als het gaat om draagbare apparaatcompatibiliteit. Volgens Top Ten Reviews, in aanvulling op de ondersteuning originele iPods, WinAmp werkt met iPod Shuffles, Classics en Nanos; P4S-compatibele apparaten, zoals Microsoft's Zune; en USB flash-muziekspelers en standaard USB-sticks. Het programma, dat ongeveer $ 20 vanaf 2010 kost, bevat een aanpasbare mediatheek, een ingebouwde lyrisch-finding-systeem, een podcast bibliotheek en een online radio-systeem. Bovendien, WinAmp interface is aanpasbaar, wat betekent dat u de werking ervan screen outfit met skins, of bekledingen, van verschillende kleuren en designs. U kunt duizenden van deze skins als plug-ins downloaden.