Hoe afdrukken Webpagina's Met Frames

Hoe afdrukken Webpagina's Met Frames


Vele websites worden weergegeven met kaders, waardoor bij hen zij tonen hier meerdere webpagina's tegelijkertijd, elk in een eigen frame. Dit kan nuttig zijn voor website navigatie, maar kan het afdrukken lastig. Internet Explorer heeft ingebouwde ondersteuning voor het printen ontworpen webpagina's op verschillende manieren. U kunt de pagina precies hoe het eruit ziet af te drukken, print alleen het frame dat u wilt afdrukken of alle frames op afzonderlijke pagina's.

instructies

1 Open Internet Explorer door te klikken op 'Start' en vervolgens op "Alle programma's" en kies "Internet Explorer" uit de lijst met toepassingen, of klik op het pictogram Internet Explorer op uw bureaublad.

2 Navigeer naar de ingelijste webpagina die u wilt afdrukken door het intikken van de URL in de adresbalk en druk op de "Enter" knop.

3 Klik op "File" en selecteer "Afdrukken."

4 Ga naar het tabblad "Opties" en selecteer hoe u wilt de ingelijste pagina af te drukken. U kunt ervoor kiezen om de frames af te drukken als ze worden weergegeven ( "Als opgemaakt op het scherm"), print alleen de geselecteerde frame ( "Alleen het geselecteerde frame") of afdrukken alle frames afzonderlijk ( "All frames afzonderlijk").

5 Klik op de "Print" knop om uw webpagina af te drukken.