Hulp bij het gebruik van Microsoft Word

Zelfs na het lezen van Word help file en boeken over Word, kan deze toepassing overvloed aan knoppen en menu's blijven je stomp. U kunt help jezelf lokaliseren helpen door het verkleinen van het type Word probleem dat u ondervindt. Gebruik de volgende tekstverwerking categorieën om dat type te bepalen: documentopmaak, content selectie, navigatie van documenten en content zoeken.

opmaak

Als u problemen ondervindt bij het opmaken van de inhoud van uw Word-document, houdt rekening met het volgende: alle knoppen in de "Font" en "Paragraaf" panelen van de "Thuis" tab invloed het uiterlijk van uw tekst. Gebruik de "Font" knoppen als u het uiterlijk van de afzonderlijke tekens van de tekst, zoals karakter kleur en lettertype veranderen. Klik bijvoorbeeld op het pictogram "B" in het "Lettertype" paneel om de geselecteerde tekst vet te maken. Gebruik de "Paragraaf" panel gereedschap wanneer u de vorm van de leden van uw inhoud te beïnvloeden. Zo zal de knop waarvan het icoon verschijnt een genummerde lijst een genummerde lijst van uw geselecteerde tekst te maken.

Navigatie

Word heeft menu commando's zoals de "Thuis" tabblad "Ga naar" commando voor het verplaatsen door het document, maar deze zijn over het algemeen niet zo snel als het gebruik van toetsaanslagen. Druk op de "PageUp 'en' PageDown 'knoppen op het toetsenbord om door een aantal regels tekst in een keer. Druk "Control" en "huis" tegelijkertijd naar het begin van een document en druk "Control" en "Einde" tegelijk om naar het einde van een document. Druk je pijltjestoetsen om één teken tegelijk te verplaatsen. Druk op "Control" en een pijl omhoog of omlaag-pijl tegelijkertijd te bewegen in stappen van de leden. Slepen Word verticale schuifbalk is een andere manier om door het document te navigeren.

selecties

Met behulp van de muis, kunt u de inhoud in Word te selecteren op vrijwel dezelfde manier kunt u in andere programma's. Dubbelklik op een woord om het te selecteren, en driepersoonskamers op een woord om de paragraaf te selecteren. Door op "Control" terwijl u op een woord zal zin van het woord te selecteren. Door op "F8" vertelt Word om het even welke tekst die u door middel van door te drukken op de pijl "Pagina", "Thuis" of andere navigatietoets verplaatsen. U kunt ook inhoud te selecteren door te klikken op je muis voordat het eerste teken van de inhoud, dan de muis te slepen naar een punt na de laatste teken.

zoeken

Voor hulp bij het vinden van items in uw Word-documenten, verken commando "Find" Word op het tabblad "Thuis". Het uitvoeren van deze opdracht verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd om tekst waarvoor u wilt het huidige document te zoeken typt. Dat dialoogvenster heeft een tab "Vervang" kunt u vervangende tekst in te voeren. Als u zeker wilt zijn dat Woord vindt enige complete woorden, klik op de "hele woorden" checkbox in het tabblad "Zoeken". Controleer de "case Match" checkbox om aan te geven naar Word "Help" niet te vinden als je op zoek bent naar "help," bijvoorbeeld.