Hoe maak je een Portfolio in Blogger Maak

Hoe maak je een Portfolio in Blogger Maak


Het installeren van een portfolio thema in een blogspot website is vrij eenvoudig, maar in tegenstelling tot andere systemen, loopt u het risico van het verliezen van de vorige inhoud in het proces uit te voeren. Echter, als je begint een nieuwe site, en plan voor het aan een portfolio site of blog te zijn, dan is het toepassen van een portfolio thema vroeg is zeker een goed idee. Kies zorgvuldig aan het begin van een hoop problemen later op te slaan. Blogspot biedt een fijne selectie van de galerie en portfolio templates.

instructies

1 Vinden en downloaden van de sjabloon die u wilt gebruiken voor uw portfolio site. Er zijn veel plaatsen om Blogspot templates te vinden, maar blogspot.com, btemplates.com en bloggingtechnews.com zijn drie goede plaatsen om te beginnen.

2 Pak het sjabloon download. Er moet een XML-bestand in zodra de map wordt geëxtraheerd worden.

3 Ga naar je dashboard op blogspot.com, en klik op "Design" in de rechterbovenhoek, dan "Edit HTML" in de linkerbovenhoek.

4 Klik op de "Choose File" knop in het "een sjabloon van een bestand uploaden op uw harde schijf" lijn boven de tekst editor. Blader naar het XML-bestand en klik op "Uploaden" om het te installeren.

5 Foto's toevoegen aan uw portfolio site door het creëren van nieuwe posten en uploaden van foto's. Het sjabloon moet de foto's te plaatsen voor u.

Hints

  • Je moet op de "Download compleet sjabloon" link op de "Edit HTML" pagina voordat u wijzigingen aanbrengt aan een bestaande blog template. Als je dat niet doet, kan uw bestaande berichten niet te zien in de nieuwe sjabloon, en zelfs als je het vervangen door de oude template, kan je berichten nog steeds niet opdagen. Alleen downloaden van de sjabloon en het herstellen van het zal een oplossing bieden.