Hoe om uw vaardigheden aan te scherpen in het gebruik van Microsoft Word en Excel

Hoe om uw vaardigheden aan te scherpen in het gebruik van Microsoft Word en Excel


Programma's als Microsoft Word en Excel worden veel gebruikt in de wereld van het bedrijfsleven, en dat betekent dat mensen met een sterke Word en Excel vaardigheden zijn altijd in hoge vraag. Als u momenteel werkloos, of gewoon op zoek naar een betere baan, een van de beste dingen die je kunt doen is het aanscherpen van uw software vaardigheden. Er zijn een aantal tools beschikbaar om u te helpen het grootste deel van de vaardigheden die je hebt, terwijl het leren van de meer geavanceerde functies van deze krachtige en populaire zakelijke programma's te maken.

instructies

Scherp uw Excel Skills

1 Download verschillende sjablonen voor Microsoft Excel. Er zijn een aantal templates beschikbaar rechtstreeks van Microsoft, de meeste van hen zijn gratis. Er zijn ook een aantal derde partij templates beschikbaar, die uiteenlopende onderwerpen als voorraadbeheer en huishoudbudget.

2 Gebruik de sjablonen die u gedownload naar nieuwe spreadsheets te maken. Voordat u gegevens neem de tijd om te kijken naar de sommatie cellen. Elke cel zal een formule die automatisch wordt bijgewerkt iedere keer een waarde veranderingen in de gekoppelde cellen bevatten. Geef je mening over deze formules om te zien hoe ze worden gebruikt in Excel.

3 Oefen het gebruik van Excel door het bouwen van uw eigen huishoudbudget. Download een budget sjabloon en gebruik het om een ​​budget voor uw eigen huishouden te creëren. Voer al uw inkomsten en uitgaven informatie en sla de spreadsheet.

Werken met Word

4 Oefen het gebruik van Microsoft Word door het te gebruiken om uw dagelijkse documenten te typen, van uw cv naar de familie kerst brief. Er zijn een aantal hulpmiddelen en tutorials online beschikbaar, maar niets versterkt die kennis beter dan daadwerkelijk gebruik van het product op een praktische manier.

5 Plaatst u afbeeldingen in uw documenten als dat nodig is. De mogelijkheid om afbeeldingen en foto's te plaatsen is een van de meest krachtige functies van Microsoft Word. Het toevoegen van foto's is een geweldige manier om uw documenten personaliseren en deze functie kan ook worden gebruikt om een ​​ingescande handtekening invoegen in uw brieven.

6 Oefenen met Microsoft Word om uw dag-tot-dag documenten te maken. Experimenteren met verschillende formaten en lettertypen door te wijzen op delen van de tekst en het gebruik van de opmaak knoppen op de werkbalk. Dit is een goede manier om te wennen aan de opmaakopties Word ter beschikking stelt.