Hoe maak je een rom in Windows Mobile Dump

Windows Mobile is een draagbare versie van de populaire Windows-besturingssysteem gemaakt door Microsoft. Het is geïnstalleerd op veel Blackberry smart phones en PDA's (of personal digital assistants). Een ROM is een back-up digitale beeldbestand van een soort van video game die is gemaakt voor een console. Als er iets gebeurt met de harde kopie van uw video game, kunt u een emulator (programma dat roms speelt) op elk apparaat waarop deze is geïnstalleerd (zoals een Windows Mobile-apparaat) te gebruiken om dat spel te spelen wanneer je maar wilt. U zult hebben om de ROM te dumpen in uw Windows Mobile-apparaat, dus je kunt het spel al op spelen.

instructies

1 Neem de geheugenkaart uit je Windows Mobile-apparaat (of het nu een compact flash, SD of Micro-SD-kaart) en plaats deze in de computer poort / kaartlezer van de computer met de ROM-bestand op.

2 Exit uit van een auto-play opties die verschijnen en vind uw ROM-bestand. Klik met de rechtermuisknop op en kies "Cut."

3 Klik op "Start" en "Computer."

4 Zoek uw geheugenkaart in het kader van de woorden "Apparaten met verwisselbare opslag." Dubbelklik op de geheugenkaart als je het vinden. Wachten op een Windows Verkenner-venster wordt geopend met de inhoud van de geheugenkaart.

5 Klik in een lege ruimte van het venster met de geheugenkaart inhoud met de rechter muisknop. Selecteer "Plakken." Wacht tot Windows om het ROM-bestand op de geheugenkaart zetten. Als het klaar is, neem de kaart uit en zet het terug in uw Windows Mobile-apparaat. Je hebt nu gedumpt het ROM-bestand in uw Windows Mobile-apparaat, zodat je kunt spelen je spel back-up met je emulator programma.