Hoe om line-up Dubbelzijdig afdrukken in Illustrator

Hoe om line-up Dubbelzijdig afdrukken in Illustrator


Vector grafische programma's, zoals Adobe Illustrator, print schoon kunstwerk dat schalen in elk formaat zonder pixelation. Bijna alle grafische ontwerpers gebruiken deze programma's te maken en af ​​te drukken illustraties en foto's, en de meeste toepassingen vereisen slechts aan één zijde bedrukt. Echter, sommige projecten, zoals brochures, visitekaartjes en brochures, vereisen dubbelzijdige prints. Printer marges en diervoeders fouten af ​​te drukken vaak de dubbelzijdige prints niet in de lijn. Om dubbelzijdige pagina's in Illustrator af te drukken met een duplex printer, zal je nodig hebt om te testen en aan te passen aan de kantlijnen en draai uw kunstwerk.

instructies

1 Open Adobe Illustrator. Open je meerdere pagina's Illustrator-document. Pan op het kunstwerk dat dubbelzijdig wordt afgedrukt.

2 Selecteer "Print" in het menu "Bestand". Selecteer de "Printer" knop aan de onderkant van het venster. Pas uw duplex printer instellingen in het "Paper Handling" paneel om het papier verticaal te spiegelen. Als de duplex printer een optie voor verticale papier rotatie niet voorziet, draait u de fysieke invoerrichting van het papier en aan te passen "Orientation" op het tabblad "Artboard" in "Document Setup" om de invoerrichting aan te passen. Druk op de "OK" knop.

3 180 graden draaien van het kunstwerk op alle even pagina's. Het kunstwerk rotatie en flipping het papier verticaal zal zorgen voor de twee partijen zullen aanpassen aan de dubbelzijdige afdrukken. Als uw print nog steeds niet is afgestemd, ga dan naar stap 4.

4 Selecteer "Nieuw" in het menu "Bestand" om een ​​nieuw document te maken. Zorg ervoor dat de "Fill" monster aan de voet van de werkbalk heeft een andere kleur dan wit; dubbelklikt u op de "Fill" monster om de kleur te veranderen. Selecteer de "rechthoek" tool en teken een rechthoek die de hele pagina beslaat in het venster Illustrator. Selecteer "Print" in het menu "Bestand" en klik op de knop "Afdrukken"; een pagina afgedrukt met de kleur van uw rechthoek, behalve langs de randen.

5 Meet de links en rechts marges op de afdruk. Als ze niet gelijk zijn, moet u de printer de marges aan te passen aan te passen met behulp van de printer nut, die geïnstalleerd met uw printer. Helaas, elk hulpprogramma printer is anders, maar elk biedt velden voor de marges; uitlijnen uw linker en rechter marges op deze gebieden.

6 Druk op "Print" in het menu Illustrator "File" op uw meerdere pagina's tellende document. Klik op de knop "Afdrukken". De dubbelzijdige prints dienen af ​​te stemmen; Echter, voor kleine aanpassingen, kan het nodig zijn om te bewegen, met behulp van de "Selection" tool, het kunstwerk horizontaal op even pagina's.