Hoe kan ik tekst toevoegen aan een PDF op een Mac

Hoe kan ik tekst toevoegen aan een PDF op een Mac


Macintosh computers zijn voorzien van het programma Voorvertoning als onderdeel van de OS X-besturingssysteem. Voorvertoning is een beeld en PDF-weergave applicatie; Het heeft echter een aantal andere interessante eigenschappen. Voorvertoning annotatiehulpmiddelen geven u de mogelijkheid om tekst direct in een PDF-document toe te voegen. De "Text" annotatie tool kan de tekst op elk punt van het PDF-bestand in het volledige gamma van lettertypen op uw systeem geïnstalleerd te typen. Terwijl u tekst kunt toevoegen aan de PDF met Voorvertoning, kunt u geen wijzigingen in de bestaande tekst te maken.

instructies

1 Ga naar de locatie van het PDF-bestand in de Finder. Control-klik op het bestand en markeer "Openen met." Selecteer "Preview" uit de lijst met opties.

2 Klik op de "Annotate" icoon in de werkbalk aan de bovenkant van het venster Voorbeeld. De aantekeningen taakbalk verschijnt aan de onderkant van het venster.

3 Klik op de "Text" tool. Het is de vierde icoon over van links.

4 Gebruik de cursor om een ​​tekstvak te tekenen. U kunt de afmetingen later veranderen als dat nodig is. Typ in het tekstvak.

5 Selecteer de tekst om het uiterlijk te veranderen. Zodra je het uiterlijk van de tekst in een tekstvak te veranderen, zal een voorbeeld van de instellingen in de volgende tekstvakken gebruiken totdat u meer veranderingen aan te brengen

6 Stel het lettertype voor de tekst gereedschap door te klikken op het pictogram "Aa" aan de rechterkant van de werkbalk. Selecteer een lettertype, stijl en grootte in het venster. Klik op het icoon "Tekst Kleur" aan de bovenkant van het venster om een ​​kleur voor de tekst kiezen. Klik op de rode cirkel in de linkerbovenhoek van het venster 'Kleuren' en het venster "Fonts" om de vensters te sluiten. De geselecteerde lettertype zal veranderen om de nieuwe instellingen weer te geven.