Hoe maak je een Movie Maker bestand te converteren

Hoe maak je een Movie Maker bestand te converteren


Zodra u klaar bent met een filmbestand in Windows Movie Maker te bewerken en zijn tevreden met de resultaten, kunt u het bestand wilt converteren naar een formaat zichtbaar op alle media afspeelapparaat. In het geval van Windows Movie Maker, betekent dit dat het omzetten van de Movie Maker gegevens naar het WMV-formaat, of Windows Media Video. The Movie Maker programma maakt het vrij gemakkelijk om deze laatste stap in het proces van films maken volbrengen.

instructies

1 Lancering Windows Movie Maker.

2 Open een Windows Movie Maker project dat u hebt gewerkt en wilt converteren naar een universeel afspeelbaar formaat.

3 Ga naar "File> Save Movie File> Deze computer." Klik op 'Volgende'.

4 Voer een gewenste bestandsnaam voor uw geconverteerd Movie Maker bestand en selecteer de map waarin u het bestand wilt opslaan. Klik op 'Volgende'.

5 Onder "Movie Instelling," kies "Andere instellingen:" en dan "Hoge kwaliteit video (groot)." Deze instelling werkt voor de meeste gebruikers, en behoudt de kwaliteit van de Windows Movie Maker bestand moet u verdere wijzigingen in het te maken na conversie. (Geavanceerde gebruikers kunnen wensen om een ‚Äč‚Äčandere instelling te kiezen.) Klik op 'Volgende'. Windows Movie Maker zal uw Movie Maker bestand converteren naar het WMV-formaat, dat is te bekijken op de meeste media-afspeelapparaten.

Hints

  • Wilt u de Windows Movie Maker-bestand te converteren naar een ander land dan WMV-formaat, volgt u eerst de bovenstaande stappen. Download dan een gratis video-bestand conversie programma, zoals Any Video Converter (zie link in de bronnen hieronder). Gebruik de converter naar de finale WMV-bestanden wijzigen om de indeling van uw keuze.