Hoe maak Trading Cards for Kids

Of u nu het creëren van ruilkaarten in het beeld van uw kinderen softball league team, proberen om uw kinderen over sport te leren of zijn het stimuleren van een nieuwe hobby van het verzamelen, kun je kaarten van thuis uit die zich onderscheiden van de standaard stapel te maken. Met slechts een paar leveringen, kunt u uw eigen trading kaarten af ​​te drukken en zet je kinderen in de hoofdrol direct aan de voorkant.

instructies

Met behulp van Photoshop

1 Open Photoshop en klik op "File" en vervolgens op "Nieuw." Stel de "breedte" tot 2,5 inch en de "Height" naar 3,5 inch. Trek de "Mode" drop-down menu en selecteer "CMYK Color." Noem het file "CardFront."

2 Klik op "File" en vervolgens op "Open" en blader naar de gewenste afbeelding op de voorzijde van de trading card, zoals een foto van uw kind in een honkbal uniform of een tekening van de familie huisdier. Dubbelklik op de afbeelding, zodat het op het scherm verschijnt.

3 Druk op de "Ctrl" en "V" op uw toetsenbord en uw gekopieerde beeld verschijnt in het vak. Klik op "Edit" en vervolgens "Transform" en vervolgens "Scale" om uw afbeelding krimpen tot de grootte van de kaart te passen indien nodig.

4 Zet de printer en laad in papier. Druk de voorzijde van de kaart door te klikken op "File" en vervolgens "Print," dan is het kiezen van uw printer en klik op "OK."

5 Klik op de "Layers" palet weer en voeg een nieuwe laag, het veranderen van de naam in "CardImage2." Klik op de kleine open oog pictogram links van de "CardImage" lijn onder de nieuwe laag die u zojuist heeft toegevoegd, waardoor het verdwijnen van het scherm. Open een ander beeld van uw computer, en kopieer en plak deze in de "CardImage2" laag, print het vervolgens uit.

6 Maak een nieuw bestand dezelfde afmetingen als "CardFront", maar noemt het "cardback." Voeg een nieuwe laag genaamd "CardInfo." Klik op de "Text" tool, die eruit ziet als een grote "T", op de "Tools" palet . Let op een nieuwe tekst werkbalk aan de bovenkant van het scherm. Kies een lettertype, grootte en kleur en klik op de box "cardback" en typt u de informatie op de achterkant van de trading card, zoals van uw kind sport statistieken, hobby's of andere informatie.

7 Druk de achterkant van de kaart door te klikken op "File" en vervolgens "Print," dan is het kiezen van uw printer en klik op "OK."

8 Klik op de "Layers" palet weer en voeg een nieuwe laag, het veranderen van de naam in "CardBack2." Klik op de kleine open oog pictogram aan de linkerkant van de regel tekst onder de nieuwe laag die u zojuist heeft toegevoegd, waardoor het verdwijnen van het scherm . Typ nieuwe tekst, dan print de kaart terug.

9 Stapel en sandwich de "CardFront" en "cardback" pagina's rond een stuk dun karton; de afgedrukte pagina's moet elke worden naar buiten, vastgelijmd aan het karton. Knip de kaarten van de stapel.

Met behulp van Microsoft Word

10 Open Microsoft Word en klik op "File" en vervolgens op "Nieuw." Klik op "Insert" en kies dan "Tekst Box." Klik je cursor op de pagina en een doos verschijnt. Dubbelklik erop, klik op het tabblad "Size". Typ 3,5 in de "Lengte" vak en 2,5 in het vak "breedte", klik op de knop "OK".

11 Klik op "Insert", selecteer "Beeld", kies dan "Uit bestand" en blader naar het imago van uw kind of ander beeld voor de voorzijde van de kaart. Dubbelklik erop om deze in te voegen in de doos.

12 Plaats een andere tekstvakje van dezelfde afmetingen. Typ de informatie voor de achterkant van de kaart. Voeg meer tekstvakken naar de pagina en vul met afbeeldingen of tekst voor de voor- en achterkanten van andere kaarten.

13 Plaats papier in de printer, dan is uw bestand te verzenden door te klikken op "File", "Print" en het kiezen van uw printer in het menu. Lijm de papieren om het karton en knip.

14 Sla de pagina van de kaarten door te klikken op "File" en vervolgens te kiezen voor "Save As" en het benoemen van het document "tradingcards", of wat u verkiest.

Hints

  • Terwijl Microsoft Word vereist geen kosten als het meest waarschijnlijk kwam met de computer, Photoshop biedt veel meer creatieve accenten, zoals full color bloedingen (waar uw imago past de exacte grootte in plaats van het verlaten van een witte rand) en de mogelijkheid om tekst precies te plaatsen op de pagina.