Hoe kan ik muziek te installeren naar Sony Memory Stick

Sinds de release in 1998, hebben Sony memory sticks een populaire keuze voor het opslaan en het overzetten van bestanden worden. Ze zijn klein en handig, en sommige zijn zelfs stijlvol en kan verdubbelen als sieraden. De meeste van alles wat ze zijn veelzijdig en kan worden gebruikt in digitale camera's, camcorders, video game consoles, PDA's, computers, mobiele telefoons en zelfs de Sony robothond Aibo. Een van de meest populaire toepassingen is om bestanden over te dragen of op te slaan muziek van een computer naar een MP3-speler. Met memory sticks zo groot als 16 GB, kunt u fit uw gehele CD-collectie op een munt-sized kaart.

instructies

1 Steek de memory stick in de computer. Als u een moderne computer na 2007, zal het waarschijnlijk een sleuf gemaakt voor memory sticks. Dit wordt gewoonlijk aan de zijkant of de voorzijde van een laptop, of op de voor- of achterkant van een desktop computer. Steek de memory stick in het slot, ga naar het menu Start en klik op "Computer" of "Mijn Computer '. U vindt de memory stick te zien als een ander station, meestal uw "D" of "E" drive. Als u een oudere computer, dan zul je nodig hebt om een ​​memory stick USB-aansluiting te krijgen. Dit zal een sleuf voor de memory stick, en je zal de USB-connector in de poort van uw computer aansluiten.

2 Sleep uw muziekbestanden naar je memory stick. Als u een map vol met MP3's, dan kun je gewoon het openstellen van de map en sleep de bestanden naar de memory stick. Als u ze op een cd, moet u de cd in de computer plaatst. Klik op het menu Start, ga naar "Computer" of "Mijn Computer" - de cd zal meestal uw "D" drive zijn. Dubbelklik op dit en je zal de muziek bestanden te zien. Sleep deze naar je memory stick.

3 Gebruik je PlayStation 3 naar muziekbestanden door het invoegen van een muziek-cd in de sleuf. Sluit je memory stick in de sleuf. Selecteer muziek uit de menubalk. Selecteer de CD en druk op de driehoekige knop. Selecteer 'Importeren' in het menu en selecteer "Download harde schijf." Steek de memory stick in de sleuf. Selecteer het muziekbestand van de harde schijf en druk op de driehoekige knop. Selecteer "Kopiëren" in het menu en selecteer de memory stick als bestemming.

Hints

  • De Memory Stick Micro en Memory Stick Duo nodig en de adapter te gebruiken met standaard Memory Stick slots. Deze zijn verkrijgbaar bij elke winkel die Sony-producten verkoopt.