Hoe te Wiggly Lines in Photoshop Draw

Samen met de middelen om te werken aan foto's en bestaande beelden, het Adobe Photoshop-software biedt mogelijkheden om een ​​geheel nieuwe grafische maken op basis van een leeg doek. Laat je artistieke gedachten de vrije loop als u profiteren van Photoshop tekentools, waardoor het maken van aangepaste wiggly lijnen een kwestie van slechts een paar beslissingen - dikte, kleur en de positie op de pagina. Photoshop laat je zo curvy als je kunt met uw volgende lijntekening.

instructies

1 Open Photoshop. Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Nieuw." Typ "WigglyLines" in het vak "Naam". Typ de afmetingen van de tekening in de "breedte" en "hoogte" vakken kiezen "duim" voor elk. Trek de "Background Inhoud" drop-down en klik op "OK." Het doek wordt geopend.

2 Klik op de top-diagonaal plein in het "Color Picker" aan de onderkant van de "Tools" venster. Kies een kleur voor de eerste wiggly lijn en selecteer "OK".

3 Klik op de "Potlood" tool in de buurt van het midden van de "Tools" venster. Als u niet beschikt over een potlood te zien, met de rechtermuisknop op een pictogram met een penseel in en selecteer "Pencil Tool" van de fly-out menu. Deze twee instrumenten delen een vierkante pictogram.

4 Trek de "Potlood" grootte van het hoofd. Dit is het tweede pictogram van links op de nieuwe werkbalk bovenaan het scherm; het heeft een klein nummer.

5 Schuif de "Size" bar om de gewenste dikte van de lijn. Beweeg de cursor over het vak "WigglyLines" zonder te klikken naar de dikte van de lijn te testen. Het formaat van de lijn als dat nodig is.

6 Beweeg de cursor over de linkerkant of bovenkant van de doos. Houd de muisknop en sleep de cursor in een strand-wave, krul of zig-zag aan de andere kant van het vak aan de gekrulde lijn vormen.

7 Change verfkleuren en lijndikte om meer regels toe te voegen zoals gewenst.

8 Klik op het menu "Bestand", selecteer "Save As" en klik op de knop "Opslaan".