Hoe maak je File Magic bestanden te converteren naar PDF

File Magic is een softwaretoepassing door SplashData die u toelaat om bestanden tussen uw computer en iPhone of iPod. De applicatie werkt via een Wi-Fi-verbinding, dus geen USB-kabel nodig is om de overdracht van uw bestanden te voltooien. Een van de aanvaardbare bestandsformaten voor File Magic is PDF, Portable Document Format. U kunt bestanden die op je iPhone / iPod naar PDF met behulp van File Magic zetten. U kunt ook bestanden op uw computer naar PDF en overbrengen naar uw apparaat.

instructies

1 Open het bestand Magic applicatie op je iPhone of iPod.

2 Open het bestand Magic software programma op uw computer. U ziet dan alle bestanden die in je iPhone of File Magic toepassing iPod zijn opgeslagen. Als u niet de desktopversie van File Magic, kunt u downloaden en installeren op uw computer gratis via de File Magic website (zie bronnen).

3 Breng de bestanden van uw iPhone / iPod die u wilt converteren naar PDF-formaat. Om dit te doen, kijk in de desktopversie van File Magic. Klik op de pijl die is gelegen naast het bestand. Het bestand zal onmiddellijk beginnen te downloaden naar uw computer.

4 Open een softwareprogramma op uw computer die u zal toestaan ​​om de bestanden te converteren naar PDF-formaat. Een software programma dat u kunt downloaden en installeren is voor gratis OpenOffice door Oracle. Er zijn ook PDF-conversie websites die u gratis kunt gebruiken, zoals Free PDF converteren en Adobe CreatePDF (zie bronnen).

5 Open het gedownloade bestand in het conversie programma. Om dit te doen, klikt u op "File" op de menubalk. Selecteer "Open." Selecteert u het bestand uit de lijst met bestanden die op uw computer worden opgeslagen.

6 Selecteer de optie "Convert" het bestand naar PDF-formaat. Als u gebruik maakt van OpenOffice, klikt u op de "PDF" icoon op de werkbalk OpenOffice. Een pop-up venster waarin u wordt gevraagd een naam aan het bestand. Voer een naam in en klik op de knop "Opslaan" om het bestand op te slaan als een PDF-document. Zorg ervoor dat u aandacht te besteden aan de locatie te zoeken.

7 Zoek het geconverteerde bestand op uw computer door het herzien van de locatie van het PDF-document werd opgeslagen. Sleep het geconverteerde bestand naar de desktop-versie van File Magic, in File folder Magic's "Documenten".

Het geconverteerde bestand zal automatisch worden overgedragen van uw computer naar uw iPhone / iPod. U vindt er een statusbalk op de desktopversie van File Magic evenals uw iPhone / iPod-applicatie te zien, die aangeeft wanneer de overdracht is voltooid.