Hoe maak je een Tiny MP3-speler Get on My Tumblr

Tumblr is een blogging en social networking website waar gebruikers blogs kunnen maken en volgen andere blogs. Er zijn tal van 'widgets' die naar uw Tumblr blog kan worden toegevoegd. Een van deze widget is "Streampad," een muziek-widget die een zeer kleine MP3-speler op de bodem van uw Tumblr blog creëert. De nummers die spelen op deze MP3-speler zijn die je hebt geüpload of "gereblogd" van andere blogs.

instructies

1 Navigeer naar de Streampad website en klik op de "Get It!" bovenaan de MP3 speler code. Selecteer "Tumblr", zoals de website die u gaat gebruiken op.

2 Pas de MP3-speler onder "aanpassen het." De achtergrondkleur, tekstkleur, autoplay optie knop en voortgangsbalk kleur zijn enkele van de dingen die je kunt aanpassen naar wens.

3 Klik op de MP3-speler code om het te markeren en klik met de rechtermuisknop en kies "Kopiëren" om de code te kopiëren.

4 Log in om te Tumblr met uw e-mailadres en wachtwoord in en klik "Customize" en selecteer "Theme."

5 Vind de afsluitende hoofd tag in uw Tumblr thema HTML-code en druk op "Ctrl" en "V" op uw toetsenbord om de MP3-speler code te plakken. Het sluiten van het hoofd tag ziet er als volgt uit: </ head>.

6 Klik op 'Opslaan en sluiten' om uw thema op te slaan. De MP3-speler wordt nu weergegeven aan de onderkant van uw Tumblr blog.