Hoe om te springen in op een Hashtag

Hoe om te springen in op een Hashtag


Hashtags, het symbool "#" worden gebruikt op de sociale netwerksite Twitter oorspronkelijk om bepaalde woorden te markeren in een Twitter-bericht of tweet, waardoor ze gemakkelijker te zoeken tussen miljoenen tweets van de site. Hoewel dit nog steeds de technische functie van de hashtag in een tweet, heeft de socio-linguïstische gebruik van de hashtag een beetje complexer geworden, wordt soms gebruikt bijna als haakjes, en anderen schijnbaar als een uitroepteken. Hashtags ook helpen markeren de gehele site voortgezette inside jokes en gesprekken.

instructies

1 Meld u aan bij uw Twitter-account, of meld je aan als je er geen hebt. U kunt dit doen door te gaan naar Twitter en het invoeren van een e-mailadres en wachtwoord.

2 Ga naar het gedeelte trends in de rechterbenedenhoek van je Twitter homepage zodra u zich aanmeldt. Er zal een lange lijst van woorden, sommige met hash-tags, en sommige zonder zijn. Klik op een van de hashtagged zinnen die je aanspreekt. Een nieuwe pagina zal komen met een lange lijst van tweets dat hashtag.

3 Lees veel van de tweets. Hier krijg je een zin als ze van plan zijn om een ​​lopende grap, of een hashtag in verband met een bepaalde gebeurtenis in het nieuws of op de televisie zijn.

4 Schrijf je tweet, het toevoegen van je gedachten aan de georganiseerd rond de hashtag je hebt gekozen gesprek. Aan het einde van uw tweet toe te voegen het woord of zin (zonder spaties) die je hebt gevolgd, met een hekje aan de voorkant ervan.

5 Controleer de hashtag scherm periodiek om te zien hoe mensen reageren op uw tweet.