Hoe maak je een SSD optimaliseren

Een solid state drive is een zeer snelle alternatief voor uw standaard-platter gebaseerde harde schijf. Een SSD presteert goed in bepaalde situaties, zoals snelle lezing resulteert in een snelle opstart. Echter, kleine en frequente schrijven processen beduidend langzamer op een SSD dan het lezen van activiteiten zijn, dus SSD optimalisatie maakt gebruik van de sterke punten van het station en minimaliseert zijn zwakke punten.

instructies

1 Installeer het besturingssysteem op de SSD. Wanneer het besturingssysteem laarzen uit de SSD, de snelle leessnelheden kan uw computer opstarten in minder dan een minuut.

2 Klik op "Start" en klik met de rechtermuisknop "Computer." Klik op "Eigenschappen" en "System Protection." Selecteer de SSD en klik op de "Configure" knop. Selecteer "Turn off systeem voor de bescherming" en klik op "OK" twee keer. De functie Systeemherstel voert veel kleine schrijfacties naar het station en is gekoppeld aan de prestaties degradatie.

3 Klik op "Start" en "Computer." Klik met de rechtermuisknop SSD en klik op 'Eigenschappen'. Klik op "Tools" en klik op "Nu defragmenteren." Je hoeft niet echt willen de SSD te defragmenteren, omdat de SSD die methode houdt in dat de bestanden niet hoeven te naast elkaar worden geplaatst voor snelle leessnelheden. Controleer of de geplande defragmenteren proces is uitgeschakeld.

4 Controleer de website van uw SSD fabrikant voor elke SSD optimalisatie tools of tweaken hulpprogramma's voor uw drive. Gebruik deze tools om de prestaties van uw SSD verder te optimaliseren op uw systeem.