Hoe te Spreadsheets Toevoegen aan Blogger

Google Docs, die bij uw Google-account, biedt een productieve methode om spreadsheets toe te voegen aan Blogger. Ofwel een spreadsheet binnen de applicatie Google Docs, of upload een bestaande spreadsheet om de gegevens in te bedden in een blogpost. Elke bewerking van uw spreadsheet wordt automatisch weergegeven in de blog post, het opslaan van de tijd die nodig is om opnieuw te posten een bewerkte spreadsheet.

instructies

1 Meld u aan bij uw Google-account.

2 Klik op "Meer" op de linker menu op Google's home pagina en kies "Documents" uit het drop-down menu.

3 Klik op "Create New" in de buurt van de top van het linkervenster, kies "Spreadsheet" en vul de gegevens van uw nieuwe spreadsheet. Als u een bestaande spreadsheet op uw computer, gebruik dan de "Upload" optie en volg de instructies op het scherm om de spreadsheet in Google Documenten importeren.

4 Open de spreadsheet en klik op de pijl "Share" zich aan de rechterbovenhoek van het venster document. Kies 'Publiceren als webpagina "uit het drop-down menu.

5 Kies "All Sheets" of "Blad 1" uit het drop-down menu onder in de "Publiceren op het web" dialoogvenster, en markeer de "Automatisch opnieuw publiceren na wijzigingen worden aangebracht" box "Sheets te publiceren". Klik op de "Start het publiceren van" knop.

6 Kies "HTML in een pagina" uit het drop-down menu onder "Hier krijg je een link naar de gepubliceerde gegevens."

7 Markeer de code gegenereerd in het tekstvak en druk op "Ctrl" en "C" om de tekst te kopiƫren.

8 Navigeer naar uw Blogger, en ga dan naar het venster "Nieuw bericht".

9 Klik op het tabblad 'HTML bewerken "zich aan de rechterbovenhoek van de post-venster.

10 Plaats de cursor in het tekstvenster en druk op "Ctrl" en "V" om de code te plakken, en klik op 'Bericht publiceren. "

Hints

  • Bewerk uw spreadsheet in Google Docs op de blog automatisch bij te werken.