Aanwijzingen over hoe een Hallmark Card Studio installeren in XP

Hoogwaardige printers zijn goedkoop en gemakkelijk beschikbaar op bijna elke computer eigenaar. Dientengevolge, hebben sommige mensen genomen om ontwerpen en afdrukken van hun eigen wenskaarten plaats aankoop ervan in de winkels. Niet achter te blijven, heeft Hallmark een programma genaamd Hallmark Card Studio uitgebracht. Dit programma bevat duizenden pre-en-klare kaarten die u kunt ontwerpen en afdrukken, en verkoopt ook Hallmark wenskaart papier dat werkt met het programma. U kunt Hallmark Card Studio in de winkel of via de website Hallmark Software en installeer het op uw computer met Windows XP of een andere versie van Windows.

instructies

1 Steek de Hallmark Card Studio installatie DVD of dubbelklik op het installatieprogramma gedownload van Hallmark Software. Laat een moment voor de installatie van het programma te laden.

2 Klik op de blauwe "Install" knop aan de onderkant van het venster. Na een moment, de InstallShield wizard voor het Hallmark Card Studio verschijnt. Klik op 'Volgende'.

3 Lees de voorwaarden uiteengezet in de licentieovereenkomst voor Hallmark Card Studio. U moet akkoord gaan met de voorwaarden door te gaan met het installatieproces. Klik op de radio knop "ik de voorwaarden van de licentieovereenkomst te accepteren," en klik op 'Volgende'.

4 Typ uw naam, samen met de naam van het bedrijf dat Hallmark Card Studio is geregistreerd, indien van toepassing. Klik op 'Volgende'.

5 Klik op de knop "Change" als u wilt Hallmark Card Studio te installeren in een andere dan de standaardmap. Als u graag naar de standaard map te gebruiken, klikt u op 'Volgende'. Daarnaast is de installatie hulpprogramma voor Hallmark Card Studio maakt een snelkoppeling op het bureaublad voor het programma standaard. Als u niet wilt om dit te doen, verwijder het vinkje uit het vak aan de onderkant van het venster voordat u op 'Volgende'.

6 Klik op de knop "Installeren". De installatie hulpprogramma voor Hallmark Card Studio kopieert het programma bestanden van de DVD of gedownloade archief naar de geselecteerde doelmap. Merk op dat vanwege het grote aantal bestanden, kan dit proces enkele minuten duren.

7 Klik op "Finish" als de installatie is voltooid. Hallmark Card Studio scant uw computer voor Microsoft .NET, die het programma vereist. Als Microsoft .NET niet wordt gedetecteerd op uw computer, Hallmark Card Studio installeert deze automatisch.

8 Selecteer het keuzerondje "Ik heb gelezen en ga akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst" en klik op "Install" om Microsoft .NET te installeren op deze computer. Klik op "Exit" als de installatie is voltooid. Als u al hebt Microsoft .NET geïnstalleerd, deze stap overslaan.

9 Dubbelklik op de snelkoppeling op het bureaublad of navigeer naar de Hallmark Card Studio snelkoppeling op het menu "Start" om het programma uit te voeren.