Hoe maak je visitekaartjes met behulp van Microsoft Word

Hoe maak je visitekaartjes met behulp van Microsoft Word


Bent u een kleine ondernemer of freelancer? Of je werkt vanuit huis of het bezit van een kleine winkel, marketing materialen te helpen "merk" u en het promoten van uw onderneming. Pamfletten en visitekaartjes kan duur zijn als u bestellen van een drukkerij, maar met de huidige desktop publishing software en een goede printer, het creëren van uw eigen visitekaartjes kan niet eenvoudiger.

instructies

Hoe maak je visitekaartjes met behulp van Microsoft Word

1 Open Microsoft Word om een ​​nieuw leeg document.

2 Aan de rechterkant van uw scherm ziet u de Microsoft Office Online menu. Als u niet het menu zien, ga naar Help op uw werkbalk en vervolgens Microsoft Office Online.

3 Zoek een sjabloon. In de "Search For" Typ in "Visitekaartjes" en typ in het Avery kaartnummer op de voorkant rechterkant van uw visitekaartje pakket. Voor mijn voorbeeld gebruik ik Avery visitekaartjes 27.871.

4 Beslissen of u de traditionele horizontale oriëntatie van de visitekaartjes, of verticale willen. Verticale visitekaartjes zijn momenteel erg populair en trendy, maar voor een klassieke professionele uitstraling, ga met horizontaal.

5 Hoe maak je visitekaartjes met behulp van Microsoft Word

Download je template. Het moet een nieuwe pagina automatisch geopend in uw Word-programma.

6 Nu dat u een blanco visitekaartje sjabloon, klikt u in een van de kaarten en type in uw informatie. De meeste visitekaartjes beginnen met de bedrijfsnaam, dan is uw naam en contactgegevens. Typ het allemaal in en wij zullen de lettergrootte en de oriëntatie volgende aan te pakken.

7 Stel de kaart door het selecteren van de layout (gecentreerd of links of rechts oriëntatie), lettergroottes en stijlen. Uw Woord toolbar zal het lettertype en de grootte opties weer te geven, dus gewoon de woorden die u wilt wijzigen en selecteer het lettertype en grootte gewenste markeren. Voor mijn voorbeeld, gebruikte ik Comic Sans MS.

8 Hoe maak je visitekaartjes met behulp van Microsoft Word

Voeg een foto toe. Plaats uw cursor in het visitekaartje doos en ga naar "Insert." Kies "Clip Art" of "Uit bestand". Selecteer uw afbeelding en plaats.

9 Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding om te formatteren in uw kaart. Dubbelklik op om het pop-up menu opmaak te krijgen en ga naar "Lay-out." Selecteer "Tight" om alles in lijn te houden. Verplaats het beeld door erop te klikken en te slepen naar de gewenste locatie.

10 Hoe maak je visitekaartjes met behulp van Microsoft Word

Kopieer en plak uw afgewerkte visitekaartje aan de andere pleinen door te wijzen op de kaart en rechts te klikken op "Copy." Dan klik met de rechtermuisknop en kies 'Plakken'. Sleep de nieuwe kaart in een ruimte afgebakend door de sjabloon. Plaats de cursor in de volgende lege doos en klik op "Plakken" om gemakkelijk de pagina te vullen.

11 Zet uw visitekaartje spaties in uw printer en selecteer Afdrukken in het Word-werkbalk.

Hints

  • Doe een test afdruk op gewoon papier om het bewijs van uw werk en zorg ervoor dat het visitekaartje goed is afgestemd op de kaart papier.
  • Als u een sjabloon in Word dat uw Avery visitekaartje stock past niet kunt vinden, probeer dan avery.com voor een gratis template downloaden.