How to Get AOL om sneller te lopen

AOL, een internet service provider, is het verstrekken van toegang tot internet sinds 1991. Terwijl AOL staat bekend om haar online software suite, AOL-gebruikers zijn nu niet meer nodig om de suite te gebruiken en zijn vrij om een ​​Web browser ze willen, zoals Internet gebruiken Ontdekkingsreiziger. Helaas kunnen sommige gebruikers trage verbinding snelheden en langzaam laden van de website van beelden tijdens het gebruik van AOL te ervaren. De prestaties en snelheid van Internet Explorer kan door herconfiguratie enkele opties vanuit de browser.

instructies

1 Wijzig de homepage die wordt geladen wanneer u Internet Explorer openen. Selecteer "Tools" op het menu rechts en "Internet Options" uit het drop-down menu. Typ in uw nieuwe homepage onder 'startpagina. " Selecteer "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

2 Verwijder je browsing cache en geschiedenis. Selecteer "Veiligheid" en "Delete Browsing History" uit het drop-down menu. Controleer alle beschikbare vakken. Selecteer 'Verwijderen'.

3 alle add-ons uit te schakelen door het uitvoeren van Internet Explorer in "No add-ons" -modus. Klik op "Start." Selecteer "Programma's." Kies "Accessoires" en vervolgens "System Tools" en kies "Internet Explorer (geen invoegtoepassingen)."

4 Uitschakelen van alle afbeeldingen in Internet Explorer als geen van de bovenstaande opties heeft gewerkt. Selecteer "Extra" en "Internet Options" uit het drop-down menu. Klik op het tabblad "Advanced". Scroll naar beneden in de lijst totdat u het hoofdstuk "Multimedia" te vinden. Verwijder het vinkje alle dozen. Selecteer "Apply" gevolgd door "OK" om alle wijzigingen op te slaan.