Hoe kan ik een RX595 Dat kan niet herkennen inktcartridges Fix?

Hoe kan ik een RX595 Dat kan niet herkennen inktcartridges Fix?


De RX595 is een ultra-high-definition fotoprinter ontworpen door Epson dat scannen en kopiëren functionaliteit beschikt. De printer maakt gebruik van zes afzonderlijke inktcartridges - zwart, cyaan, licht cyaan, magenta, licht magenta en geel - om afdrukken van hoge resolutie maken. De RX595 mag niet herkennen van een of meer van deze cartridges om verschillende redenen, waaronder onvoldoende vervanging van lage of verbruikte cartridges, gebruik van nagevulde of generieke merk cartridges, onjuiste installatie van cartridges en inktpatronen of de printer defect.

instructies

1 Druk op de knop "OK" op uw Epson RX595 bedieningspaneel wanneer de printer niet aan één of meer van de inkt cartridges te herkennen.

2 Selecteer "Setup" op het bedieningspaneel, selecteer "Ink Levels" en druk op de knop "OK" om te zien of de printer een of meer van de patronen herkent. Als de printer wordt herkend door een of meerdere cartridges - zie je cartridge inkt meter op het scherm - controleren of een meter heeft een uitroepteken op het of een laag inkt niveau, wat wijst op een cartridge die je nodig hebt om (!) vervangen. Na het lezen van deze informatie, nogmaals op de knop "OK".

3 Til de scannereenheid omhoog totdat deze rust op zijn scharnieren in een geopende, schuine stand.

4 Plaats uw vingertoppen langs de achterkant van de cartridgeklep en trek op de cover. Klap de klep naar u op zijn scharnier.

5 Druk op het lipje aan de achterkant van de eerste van elke laag, besteed, bijgevuld of generieke merk cartridges en trek de cartridge uit de sleuf. Verwijder de tape van de nieuwe Epson merk inktcartridge, plaatst u deze in de lege sleuf, druk naar beneden totdat u een klik hoort stevig in de sleuf en vervolgens alle andere cartridges te vervangen als dat nodig is. Als u geen behoefte aan een cartridges te vervangen, deze stap overslaan.

6 Oefen lichte druk uit op de toppen van de zes inktpatronen om ervoor te zorgen dat elke cartridge stevig vergrendeld is in de sleuf.

7 Klap de klep van de cartridges terug op zijn plaats. Duw op het deksel totdat u een klik hoort - het vergrendelen van de kap op zijn plaats.

8 Laat de scanner op de printer. Wacht tot het bericht "Kan niet herkennen cartridges" van het scherm te wissen en het afdrukken te starten. Als het scherm niet verdwijnt, contact opnemen met Epson op 562-276-4382.
voor hulp omdat je waarschijnlijk te maken met cartridge of printer storing die Epson technische ondersteuning of reparatie nodig heeft.