Hoe om te controleren My Software Online voor een Acer Aspire 4730Z

Uw Acer Aspire 4730Z notebook komt uit de fabriek met de Windows Vista-besturingssysteem is geïnstalleerd, samen met een aantal verschillende softwareprogramma's van Acer. Als u van plan bent over het installeren van nieuwe hardware of problemen hebt met uw notebook, kunt u uw systeem configuratie te controleren of uit te zoeken welke software-updates beschikbaar zijn voor de Aspire 4730Z. Acer biedt een ondersteuning webpagina voor uw notebook dat uw systeem specificaties bevat en levert software downloads.

instructies

1 Navigeer met je webbrowser naar de Acer Aspire 4730Z-specificatie website voor een overzicht van de hardware en het besturingssysteem op uw notebook geïnstalleerd. Navigeer naar de Acer support webpagina.

2 Klik op de "Notebooks" optie onder het "Selecteer uw product" menukop. Kies de "Aspire" entry onder de "Selecteer uw Product Line" menukop.

3 Blader door het menu "Select Model van het product" en klik op de "Aspire 4730Z" entry. Klik op de "Bevestig" knop. Selecteer het tabblad "Drivers" om een ​​lijst met stuurprogramma's beschikbaar zijn voor de luidsprekers, Bluetooth-adapter, modem, touchpad en andere hardware-apparaten in uw Aspire 4730Z geïnstalleerd.

4 Klik op de groene download icoon als u een bijgewerkt stuurprogramma te installeren voor een van de apparaten. Klik rechts op het gedownloade bestand en kies "Extract hier." Open de uitgepakte map en dubbelklik op het pictogram "Setup". Klik op "Next" en kies "Finish" om de driver te installeren.

5 Selecteer het tabblad "BIOS" om een ​​lijst van beschikbare basic input / output system upgrades zien voor uw Acer notebook. Klik op het tabblad "Applications" om een ​​lijst met toepassingen die beschikbaar zijn via Acer, zien zoals de "eSecurity" en "eRecovery" software.

Hints

  • Als u uw huidige BIOS en hardware device driver versies te vinden, opent u het menu van de notebook "Start" en typ de zin "msinfo32" in de "Zoeken" box. Druk op "Enter" om het venster "System Information" te brengen. Kies "System Summary" en scroll naar beneden naar de "BIOS" op weg naar de BIOS-versie te zien. Kies de "Software Environment" rubriek aan de linkerkant van het scherm en klik op "System Drivers" om een ​​lijst van geïnstalleerde hardware drivers te zien.