Norton Internet Security 17 Kenmerken

Norton Internet Security 17 is de security suite die in première voor het modeljaar 2010. Hoewel de formele naam is Norton Internet Security 2010, het was de 17e versie van de anti-virus programma. Norton is de productie van anti-virus software sinds het jaar 2000-versie van dit jaar wordt gemarkeerd door geavanceerde anti-spam-technieken.

Verenigbaarheid

Norton Internet Security is compatibel met alle versies van Windows XP, Vista en Windows 7. Het vereist minimaal 256 MB RAM-geheugen ook succesvol te laten verlopen en te installeren. Echter, net als de meeste anti-virus systemen die draaien op de achtergrond van uw computer, hoe meer RAM je hebt in je systeem hoe makkelijker het zal zijn om andere bewerkingen uit te voeren, terwijl de mier-virus actief is.

lay-out

Norton Internet Security is voorzien van een centraal dashboard voor al uw beveiligingsbehoeften wanneer het programma wordt geopend. Aan de linkerkant informeert u als het systeem veilig is en of er een update moet worden gedownload en toegepast op het systeem. Er is een ruimte voor de computer, het netwerk en Web controles. Het heeft ook een aantal security gebaseerd subonderwerpen het kader van elk facet van het security suite. Als u het instellen om automatisch updates te downloaden, zal het zelden voor dat het systeem zich in een onveilige toestand.

Anti spam

Norton werkt in combinatie met uw e-mailaccounts om anti-spam bescherming te bieden. Norton Internet Security alle POP3 e-mails, die de standaard in Web browser-gebaseerde e-mailprogramma's zoals MSN, Gmail en anderen zijn te filteren. Het programma, dat bij regelmatig bijgewerkt, kunt bijhouden van nieuwe en bijgewerkte virussen die zou kunnen een e-mail en worden bevestigd voegen betere bescherming tegen spam te houden. U kunt de software scan om uw e-mails te beschermen wanneer de toegang tot berichten via Outlook en Outlook Express. U kunt de anti-spam controles te gebruiken zonder dat het dashboard van de beveiligingssoftware te openen als ze automatisch zijn geconfigureerd om te werken met het e-mailprogramma dat u gebruikt.

ouderlijk toezicht

Ouderlijk toezicht gaan door middel van een herziening in Norton Internet Security 2010. Voor die gezinnen met jonge kinderen die moeten worden beschermd tegen mogelijke blootstelling aan het internet, zijn er nieuwe controles met Norton OnlineFamily. De web-gebaseerde ouderlijk toezicht helpen u meerdere computers aangesloten via uw belangrijkste Internet-verbinding te beheren. U kunt centraal beheren van alle functies voor ouderlijk toezicht van uw eigen computer en stelt verschillende controles voor laptop of computer van elk kind.