Hoe te om Laptop Scherm Afmetingen

Hoe te om Laptop Scherm Afmetingen


Het display grootte van uw laptop scherm is de resolutie waarmee informatie op het scherm wordt getoond. Voor de meeste laptops zijn er meerdere beeldschermen maten beschikbaar. Opgemerkt wordt dat de aanbevolen beeldgrootte voor scherm altijd de hoogste beschikbaar is. Bij de hoogste resolutie zal uw scherm de beeldkwaliteit enorm beter dan het zou zijn op een lagere resolutie zijn. Hoe hoger de beeldgrootte, des te meer heldere en scherpe beeldkwaliteit. Weten hoe u de beeldgrootte op uw laptop te verhogen is van vitaal belang als u de beste beeldkwaliteit voor uw scherm wilt.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en druk op "Aanpassen" of "Eigenschappen" in Windows XP. In Windows Vista en Windows 7 kunt u ook toegang krijgen tot deze map door het openen van het Configuratiescherm te kiezen voor "Vormgeving en persoonlijke instellingen" en vervolgens op "Persoonlijke instellingen."

2 Selecteer "Display Settings" uit de lijst met instellingen of, selecteer het tabblad "Instellingen" in Windows XP. Vanaf hier uw laptop scherm resolutie-instellingen kunnen worden aangepast.

3 Beweeg de drag bar in de sectie 'Oplossing' naar rechts om de resolutie (beeldgrootte) te verhogen.

4 Druk op "Apply" en vervolgens op "OK" om uw weergave-instellingen op te slaan.