Problemen met Epson Status Monitor 3

De Epson Status Monitor 3-programma geeft de status van de printer informatie. de monitor toont printer inkt niveaus en banen in afwachting van afdrukken. Extra printer supplies kan ook worden besteld via het statusvenster programma. Sommige gebruikers hebben problemen ondervonden tijdens een poging om het gebruik van de Epson Status Monitor 3-programma.

Status monitor niet geactiveerd

De Epson Status Monitor 3-programma draait op Ondersteuning in twee richtingen. Informatie wordt doorgegeven van de printer naar de status monitor. Informatie wordt ook doorgegeven van de status monitor op de computer. Als beide lijnen zijn niet open is, ontstaat er een probleem. Gebruikers kunnen afdrukken, maar de status van de monitor is niet geactiveerd om de printer weer te geven.

Draadloos printen

Niet alle draadloze printer opstellingen bieden de bidirectionele ondersteuning die nodig is voor de Epson Status Monitor 3-programma. Gebruikers ondervinden problemen tijdens het afdrukken van documenten. A "communicatie fout" melding wordt weergegeven wanneer de computer de harde schijf probeert de raamstatus monitor. Om de status van de monitor informatie te ontvangen, moet de computer naar de printer met een compatibele kabel worden aangesloten.

internet Explorer

Sommige gebruikers hebben problemen ondervonden tijdens het rechtstreeks afdrukken vanaf de IE browser. Er verschijnt een foutmelding in Epson Status Monitor 3 waarin staat dat er geen printer werd gevonden. Het probleem werd verlicht voor sommige mensen als de computer cache en / of cookies werden ontruimd.