Hoe toegang krijgen tot informatie op een andere computer

Hoe toegang krijgen tot informatie op een andere computer


Netwerken uw computers biedt u een platform om bestanden en informatie te delen. U kunt twee computers of duizenden machines met elkaar te netwerken. Voor kleine netwerken, een Windows-werkgroep kunt u informatie in uw huis of klein kantoor te delen. Om de informatie van de ene machine naar de andere te verplaatsen, is een toegewezen netwerkstation gemaakt. Dit stelt u in staat om te lezen, te bewerken en op te slaan informatie vergelijkbaar met het werken met bestanden op uw lokale, fysieke harde schijf.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop "My Network Places" op uw bureaublad. Als u Windows Vista of 7, wordt het pictogram "Network". Selecteer "Map Network Drive" in het menu.

2 Voer een locatie voor de externe computer drive. Enter "\ computernaam \ c $" in het tekstvak als u wilt toegang tot informatie van "C" drive van een andere computer, bijvoorbeeld. Vervang "computernaam" met de naam van de computer. De "C" drive heeft altijd een dollarteken achtervoegsel.

3 Klik op "Finish." Het netwerkstation is toegewezen aan uw machine. Dubbelklik op 'Deze computer' op het bureaublad van uw computer om te controleren of het compleet is en om te beginnen met het downloaden van bestanden van de externe machine. Als je Vista of Windows 7 heeft, wordt het pictogram "Deze computer."

4 Dubbelklik op de nieuwe kaart gebrachte aandrijving. Het toegewezen station heeft een brief ernaast, en geeft de locatie van de map van de remote machine. U kunt nu bestanden downloaden van het toegewezen station naar de lokale "C" drive en ook dubbelklikken bestanden te bewerken en lees ze van de externe machine.

Hints

  • Om de naam van de computer van een van uw machines met de rechtermuisknop op 'Deze computer' op het bureaublad en klik op 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "Computer Name" de naam van de computer te bekijken. Deze naam is wat je in de "Map Drive Location" tekstvak in te voeren.