How to Get Rid van Backdoor.Win32.Surila.K

Backdoor.Win32.Surila.k is een backdoor Trojan. Het geeft potentiële hackers of indringers ongeautoriseerde toegang op afstand tot uw computer. Dit kan leiden tot verlies van gegevens, diefstal van identiteit of falen van het systeem. Deze Trojan, geschreven in Visual C ++, moeten onmiddellijk worden verwijderd om verdere schade aan uw computer te voorkomen. Merk op dat bepaalde stappen in dit proces die u nodig heeft om de administratieve rechten op de getroffen computer.

instructies

1 Druk op de "Ctrl", "Alt" en "Delete" toetsen tegelijk te lanceren "Task Manager." Typ het wachtwoord van de beheerder of klik op "Doorgaan" om verder te gaan.

2 Klik op het tabblad "Processen". Scroll naar beneden in de lijst, selecteert u "dx32cxlp.exe" en klik op "Proces beëindigen."

3 Klik op het menu Start en typ "dx32cxlp.exe" in het zoekvak. Wanneer Windows het bestand vindt, klik met de rechtermuisknop op en kies "Verwijderen."

4 Klik op het menu Start en typ "MRT" in het zoekvak. Selecteer "MRT.exe" uit de zoekresultaten naar "Microsoft Malicious Software Removal Tool," die deel uitmaakt van Windows-besturingssystemen te starten.

5 Klik op "Next" wanneer het welkomstscherm verschijnt. Kies "Volledige scan." Klik op "Next" om de scan te starten. Als MRT kwaadaardige programma's vindt, nemen ze op een stuk papier. Klik op "Finish."

6 Klik op het menu Start en selecteer 'Configuratiescherm'. Klik op "Programma's." Klik op "Programma's en onderdelen." Scroll naar beneden in de lijst en zoek de kwaadaardige programma's die je hebt opgeschreven. Selecteer elk programma en klik op "Verwijderen."

7 Lanceer uw favoriete antivirusprogramma vanuit het menu Start en uitvoeren van een volledige scan van uw computer. Als u geen antivirussoftware hebt, download er een onmiddellijk. Avira, Norton en AVG bieden gratis downloads.