Hoe om te vertellen hoe snel uw computer is

Hoe om te vertellen hoe snel uw computer is


Je computer snelheid wordt bepaald door een aantal verschillende factoren, maar vooral als mensen praten over snelheid van de computer, zijn ze over het algemeen praten over hoe snel de computer verwerkt toepassingen en hoeveel het kan draaien voordat het verzandt en traag. De meeste hiervan is afhankelijk van de processor snelheid die wordt gemeten in gigahertz of (Ghz). Hoe hoger de gigahertz, des te sneller uw computer is.

instructies

1 Klik op de knop "Start" en vervolgens op "Uitvoeren."

2 Typ "Dxdiag" in het dialoogvenster Uitvoeren en druk op "Enter."

3 Wacht tot de DirectX diagnostic tool om pop-up en scannen hardware configuratie van uw computer. Het kan een paar minuten duren voordat het scannen en al uw hardware.

4 Klik op het tabblad "Systeem" van de diagnostische raam en kijk naar het type processor toont naast het woord "Processor."

5 Noteer hoeveel gigahertz processor is. De gigahertz wordt weergegeven als het laatste stukje van de informatie van uw processor. Het zal een bepaald aantal aan het eind van uw processor beschrijving en "gigahertz" zal worden afgekort als zijn 'Ghz. " U weet nu hoe om te vertellen hoe snel uw computer is.