Oplossingen voor Dell Monitor Problemen

Dell-monitoren zijn een populair product wereldwijd verkocht voor de kosten-effectiviteit en betrouwbaarheid. Hoewel ze zeer robuust, ze natuurlijk niet altijd werken. Gelukkig, als je over een probleem tegenkomt, is het niet altijd dat de computer is niet meer te repareren.

macht

Als u niet de macht krijgen om uw Dell-monitor, zorg ervoor dat de monitor is ingeschakeld. Controleer de LED in de rechter bovenhoek: Als het gloeit groen of geel, of knippert een van die kleuren, de monitor is in feite stroom. Als het stroom krijgt, maar je bent geen video ontvangen, schakelt de monitor en laat het rusten voor een paar minuten voordat u het weer in. Als er geen video, zorg ervoor dat de video-kabels zijn aangesloten.

nieuwe Monitor

Als de monitor is nieuw en je hebt nog nooit eerder gebruikt, zorg ervoor dat de monitor resolutie (het aantal pixels van de monitor kan lezen) juist voor de grafische kaart die u in de computer geïnstalleerd is. U kunt de resolutie van de kaart en de monitor door een bezoek aan de website van Dell en de toegang tot het model informatie te controleren. Als de resolutie correct is, is het mogelijk dat uw video-instellingen niet. Steek de stekker in een monitor die werkt, zodat u de instelling aan te passen. Op een Windows-computer, klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer de optie "Eigenschappen". Ga naar "Eigenschappen voor Beeldscherm" in het dialoogvenster dat verschijnt. Vervolgens kunt u de schermresolutie van hier. Op een Mac, gaat u naar de Apple-pictogram in de linker bovenhoek en selecteer "System Preferences" en vervolgens "Displays." Vanaf hier kunt u de video-instelling aan te passen.

Graphic Anomalies

Als je het terugplaatsen van de kabels hebben geprobeerd en aangepast aan de video-instellingen, kan er een probleem met de grafische kaart op uw computer. Als u gebruik maakt van een laptop, kunt u in staat om de grafische kaart te wijzigen volgens de richtlijnen van de fabrikant. Sommige grafische kaarten worden bevestigd aan het moederbord of de hersenen van de computer, waardoor boord moet worden geschakeld. Als het een desktop, of als de laptop heeft een verwijderbare grafische kaart, zet de grafische kaart voor een kaart die u weet goed te zijn, en doe een test om te zien of de monitor beelden correct weergeeft.