Hoe maak je een website PDA Friendly Zorg

Hoe maak je een website PDA Friendly Zorg


-Internet verbonden PDA's, smartphones en WiFi-compatibele mobiele apparaten hebben de manier waarop we het internet te bekijken veranderd. Een toenemend aantal Web surfers met behulp van mobiele telefoons en PDA's voor toegang tot internet. Als uw website niet ingestelde PDA, zou je afwenden potentiële bezoekers. Het maken van uw website beter werken met mobiele apparaten kan enige tijd duren, maar de voordelen kan de moeite waard zijn.

instructies

1 Kies een content management systeem (CMS) dat de mobiele-design mogelijkheden biedt als u het creëren van een nieuwe site. Als uw site al wordt uitgevoerd en maakt gebruik van een CMS, kunt u de beschikbaarheid van compatibele lay-out templates en plug-ins ontworpen voor het opsporen en de huisvesting van PDA's en andere mobiele browsers te onderzoeken. In de bronnen hieronder zijn links naar mobiel-vriendelijke add-ons voor de WordPress, Joomla en Drupal CMS.

2 Solliciteer HTML-opmaak naar uw website die probeert om dergelijke best practices als die achter de W3C "mobileOK Basic Tests" (zie referenties) te voldoen. Of u nu met behulp van een CMS of uw site bestaat uit statische HTML-pagina's, kan de W3C richtlijnen helpen u websites die beter in mobiele browsers uit te voeren dat een minimale ondersteuning van technologieën zoals JavaScript, image maps, lagen, frames en sommige cascading style kunnen hebben te maken sheet (CSS) functionaliteit.

3 Verminder de grootte van de afbeeldingen en te voorkomen dat het overbrengen van kritische informatie in animaties. Veel mobiele apparaten hebben een grootte van het scherm zo klein als 150 pixels bij 150 pixels. Sommige smartphones, zoals iPhones en Androids, hebben grotere schermen, maar zijn nog steeds veel kleiner dan die van een normale computer. U kunt meerdere schermformaten ondersteunen door de invoering van de kleinste afbeeldingen op uw webpagina's met optionele links naar full-size afbeeldingen voor browsers met die mogelijkheid.

4 Pare vaststelling van de inhoud van pagina's als ze een lange tijd om te laden op PDA's en andere mobiele apparaten te nemen. Breek grote pagina's in groepen van kleinere pagina's.

5 Test uw pagina op ander PDA's en telefoons. Kennis te nemen van elementen die verkeerd worden weergegeven. Het is onmogelijk om alle beschikbare telefoon en PDA te controleren, maar u kunt tot doel de meest populaire merken te controleren. Het W3C biedt een gratis mobiele-website checker dat een webpagina kan scannen en kwesties die schadelijk zijn voor mobiele toegang kunnen markeren.