Problemen met de MacBook iSight

Problemen met de MacBook iSight


De MacBook laptop van Apple is voorzien van een ingebouwde camera gelegen op de top midden van het deksel net boven het scherm. MacBook Pro's hebben ook de ingebouwde iSight-camera. De camera is altijd in de "stand-by" mode, zodat wanneer een toepasselijke programma wordt gelanceerd, de camera wordt ingeschakeld. Programma's die de camera gebruiken, zijn iChat, iPhoto en iMovie. Programma's van derden kunnen ook de iSight-camera te gebruiken als dat nodig is. Problemen met de iSight-camera kan een aantal stappen vereisen.

instructies

1 Klik op het Apple-logo in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Forceer stop." Selecteer de open programma dat u probeert te "iSight" gebruiken en selecteer de "Force Quit" knop. Lanceer een andere toepassing die iSight gebruikt, zoals 'Photo Booth' of 'iMovie. " Als de camera functies met de nieuwe programma, maar niet het eerste programma geprobeerd, ga dan naar stap 2.

2 Open het eerste programma dat u geprobeerd om de camera te gebruiken. Zoek de optie "Camera" instellingen, hetzij op de menubalk aan de bovenkant van het scherm of door te klikken op "File" en "Voorkeuren." Controleer of de iSight-camera is de standaard camera. Als de camera nog steeds niet werkt, ga dan naar stap 3.

3 Klik op het icoon "Finder" in de "Dok" aan de onderkant van het scherm en selecteer de map "Applications". Onder "Applications", klikt u op de map "Utilities" gevolgd door "System Profiler." Zoek de "USB" rubriek in de linkerkolom en klik erop. Kijk voor de "iSight" entry. Als de invoer aanwezig is, moet de camera functioneren. Als het niet aanwezig is of als de camera nog steeds niet functioneert, ga dan naar stap 4.

4 Klik op het Apple-logo in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Sleep." Druk op een toets op de computer worden en probeer de camera opnieuw. Als het niet werkt, kies dan "Restart" uit het logo opties Apple en probeer het opnieuw. Tot slot, selecteert u "Shut Down" en laat de computer te worden uitgeschakeld. Zet de computer en probeer de camera opnieuw. Ga verder met stap 5 als het probleem nog steeds niet is opgelost.

5 Sluit de computer af. Koppel de voedingskabel. Draai de MacBook om en verwijder de batterij. Als de batterij in de behuizing en niet verwijderbaar zonder opstijgen de backing, gewoon overslaan de batterij te verwijderen.

6 Druk en houd de "Power" knop gedurende vijf seconden. Plaats de batterij en sluit de stroomkabel. Druk op de "Power" knop een keer om de MacBook opnieuw in te schakelen. Dit zal het "System Management Controller" of "SMC." Reset