Over Excel Training

Over Excel Training


Leren hoe u Microsoft Excel, dat in wezen een spreadsheet-programma gebruiken, meestal gaat instructie en hands-on praktijk. Microsoft biedt gratis uitgebreide cursussen zowel online als demo's, praktijken oefeningen, quick reference kaarten en tests. U kunt zich aanmelden en betalen voor genoteerd op de Microsoft Learning Training catalogus live-klassen. Daarnaast, Microsoft biedt ook klassikale trainingen via geautoriseerde partners, zoals de community colleges. U kunt trainingscentra vinden in uw omgeving met behulp van de Microsoft Learning Class Locator website. Zakelijke professionals kunnen een leeroplossing dat hun doelstellingen en tijdschema's leren voldoet.

Aan de slag met Excel

Overzicht training leert u meestal om dagelijkse taken zoals het maken van een werkmap, het invoeren van tekst en cijfers evenals het toevoegen van rijen en kolommen te bereiken. Leren hoe je eenvoudige formules invoeren bereidt u wiskundige vergelijkingen uit te voeren om optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Met behulp van celverwijzingen in dit programma kunt u automatisch de resultaten updaten als waarden te veranderen. Uw volgende stap is het meestal te leren hoe je functies gebruiken om de waarden van bepaalde waarden in een bereik toe te voegen, de berekening van gemiddelden en vinden.

Leren over Grafieken

Zodra je de basis onder de knie, zul je leren om grafieken te ordenen en analyseren van gegevens te creëren. Met behulp van kolom, lijn, bar of cirkeldiagrammen maakt het analyseren en presenteren van gegevens veel gemakkelijker en kunt u vergelijkingen en patronen beter te begrijpen gegevens trends laten zien. Het ontwikkelen van expertise in het wijzigen van grafieken helpt u ook Excel effectief te gebruiken. Training materialen typisch voorbeelden en definiëren terminologie die wordt gebruikt bij het creëren van as en label charts.

Werken met rapporten

Zoals je vaardigheid te ontwikkelen in het werken met gegevens, kunt u een draaitabelrapport verslag op te nemen om te analyseren en samenvatten van gegevens. Draaitabelrapporten rapporten kunt u gegevens op verschillende manieren te bekijken om details zoals welke verkoper verkocht de meeste producten in een kwart te bepalen. Filteren van de gegevens kunt u slechts een deel van de informatie, waardoor het makkelijker om beslissingen te nemen. Werken met praktijkvoorbeelden bereidt u voor het genereren van uw eigen rapporten met uw bedrijfsgegevens.

Het delen van gegevens

Leren om werkbladen met anderen te delen, zodat teams kunnen samenwerken gaat het beoefenen van taken zoals het exporteren van een Excel-gegevens naar een Sharepoint lijst, met behulp van Excel Services en het beheer van rechten. Training presenteert meestal concepten en praktisch advies voor de uitvoering in een team omgeving.

Gebruiken met Office-toepassingen

Geavanceerde Excel training gaat met behulp van Excel met andere Microsoft Office-toepassingen. Bijvoorbeeld, leren hoe je een Excel-werkblad selectie plakken in een PowerPoint-presentatie als een Microsoft Office Excel-werkblad-object productiviteit verbetert doordat dezelfde gegevens te gebruiken op meerdere plaatsen. Oefeningen, voorbeelden en job-aids helpen leren om uw Excel-vaardigheden te maximaliseren.