Hoe maak je een Windows vervanging voor een defecte cd Get

U kunt een Windows-cd vervangen door de OEM (Original Equipment Manufacturer) of via de Microsoft Supplemental Parts-team te krijgen. De Microsoft Supplemental Parts-team helpt klanten te vervangen gebroken of defecte producten, met inbegrip van software, hardware, service packs en product handleidingen. U kunt een vervangende Windows-cd te verkrijgen als u onlangs een Windows-besturingssysteem hebt gekocht en kan een bewijs van aankoop en geldige garantie bieden.

instructies

1 Bel de Microsoft Supplemental Parts-team in de Verenigde Staten op 1-800-360-7561. Bellen vanuit Canada op 1-800-933-4750. TTY klanten kunnen contact opnemen met Microsoft op 1-800-718-1599. Service is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 5:00-19:00 Pacific Time.

2 Zorg voor de medewerker van de klantenservice met een bewijs van uw aankoop, met inbegrip van product key nummer, PID (productidentificatie locator) of Certificaat van Echtheid, indien nodig.

3 Zoek uw PID in Windows 7 en Vista door te klikken op "Start", "Configuratiescherm", "Systeem en beveiliging / Systeem en onderhoud" en "Systeem." De PID is een 20-cijferig nummer onder de sectie Windows Activation.

4 Zoek uw PID in Windows XP en Server 2003 door te klikken op "Start", "Configuratiescherm", "Prestaties en Onderhoud" en "Systeem." Selecteer het tabblad 'Algemeen' en vind de 20-cijferige PID onder de "Registered op '.

5 Een bewijs van geldige warranty.The vertegenwoordiger zal u informeren over de verzendkosten en eventuele kosten van vervanging.

6 Neem contact op met OEM van uw computer, als Microsoft niet in staat is om u te helpen een vervanging te krijgen. De OEM is de fabrikant van waaruit u de computer met Windows is geïnstalleerd (zie bronnen) gekocht.

7 Bepaal de fabrikant van uw computer door het lezen van het COA (Certificate of Authenticity) label, meestal gehecht aan de behuizing van de computer.