Hoe kan ik het wachtwoord voor een MacBook Override

Hoe kan ik het wachtwoord voor een MacBook Override


Een MacBook, net als elke andere Mac met Mac OS X, moet ten minste één administrator account. Deze account moet een wachtwoord, iets wat nodig is bij het installeren van software of het uitvoeren van updates te hebben. Als u dit wachtwoord vergeet, wordt u gedwongen om het te resetten, een proces dat een paar minuten duurt, maar is vrij eenvoudig. Het is belangrijk op te merken dat een MacBook meerdere beheerder accounts kan ondersteunen.

instructies

1 Opstarten MacBook. Als de computer automatisch aanmeldt bij een gebruikersaccount (dat wil zeggen het bureaublad aan het einde van het opstarten verschijnt), selecteer "System Preferences" van onder de appel in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik op 'Accounts' om te bepalen hoeveel accounts zijn gemaakt en hoeveel van deze accounts hebben beheerdersrechten. Als de computer een wachtwoord in te loggen op een van de rekeningen vereist, moet u op te starten met behulp van de Mac OS X-installatieschijf.

2 Hoe kan ik het wachtwoord voor een MacBook Override

Stal uw Mac OS X-installatie-cd op een veilige plaats.

Plaats de Mac OS X-installatie-cd in uw MacBook drive en herstart de computer. Houd de "C" toets ingedrukt voordat de computer start het gejoel proces. Zodra je het spinnewiel op het scherm ziet, kunt u de "C" toets loslaat.

3 Klik op de pijl in de rechter benedenhoek van het "Welcome" scherm eenmaal je MacBook klaar is met het opstarten van de OS X-schijf. Op het tweede scherm, pull-down op het menu "Utilities" en selecteer "Reset Password."

4 Hoe kan ik het wachtwoord voor een MacBook Override

Een wachtwoord helpt de gegevens op je MacBook.

Selecteer de account waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen uit de keuzelijst. Merk op dat u alleen om de wachtwoorden op rekeningen bij de toegang administrator veranderen. Wilt u het wachtwoord voor meer dan één account te wijzigen, moet u het hele proces uit te voeren op elke rekening een voor een. Merk op dat u ook kunt ervoor kiezen om het wachtwoord veld leeg te houden, wat betekent dat je alleen maar hoeft te raken "Enter" toetsen of "Return" om verder te gaan als het wachtwoord wordt gevraagd verschijnt.

5 Selecteer "Quit" onder het menu Hulpprogramma's op de Reset Password hulpprogramma af te sluiten. Selecteer "Restart" om de MacBook opnieuw op te starten en houd de trackpad knop om de Mac OS X-schijf uit te werpen. Nadat de schijf is uitgeworpen, kunt u de knop loslaat. Het wachtwoord is nu met succes gewijzigd.

Hints

  • Noteer het nieuwe wachtwoord op een veilige plaats, zodat u niet hoeft om dit proces te herhalen.
  • Het toewijzen van een nieuw admin wachtwoord van uw MacBook Keychain, waar uw "herinnerde" wachtwoorden worden opgeslagen te schakelen.