Hoe om te werken op meerdere schermen op één computer

Of u nu met behulp van grafische programma's of het spelen van geavanceerde spellen, met meerdere schermen die door je computer kan zeer nuttig zijn. Veel mensen uit het bedrijfsleven maken gebruik van meerdere schermen op hun computers om meerdere programma's tegelijk draaien om een ​​aantal schermen te gebruiken als referentie tijdens het werken op rapporten. Terwijl dit was ingewikkeld in het verleden, recente besturingssystemen maken het gemakkelijk om te doen.

instructies

1 Zorg ervoor dat uw computer beschikt over een videokaart die meerdere beeldschermen ondersteunt. De videokaart is een speciale processor die alle grafische informatie omgaat, het verlichten van stress op je primaire processor. Als uw videokaart kunt u twee schermen te gebruiken, zal het vaak twee-monitor-plug-poorten op de interface. Als je er geen hebt, een kopen bij uw lokale computer op te slaan.

2 Zorg ervoor dat u de juiste stuurprogramma's op uw computer is geïnstalleerd. Uw videokaart niet weet dat je meerdere beeldschermen, tenzij u vertellen. Op meer recente Windows-releases, klikt u op het bedieningspaneel en het scherm voor de weergave-instellingen wijzigen om uw beide schermen tegemoet te komen. Kies de optie die u toelaat om meerdere schermen te organiseren. Een diagram van uw installatie zal verschijnen op uw scherm.

3 Schik de monitoren in een ergonomische manier. Immers, je gaat worden rekte je nek heen en weer in een breder bereik dan voorheen. Zorg ervoor dat je stoel is in een gunstige plaats. Pas de kanteling en de hoek van de monitoren voor een optimaal comfort.

4 Download programma's die je setup te optimaliseren. Een programma met de naam UltraMon zet de taakbalk informatie over geopende toepassingen op de juiste schermen. MaxiVista kan ook helpen om de reactie die je wilt uit je nieuwe configuratie te krijgen.

5 Oefen het gebruik van de nieuwe mogelijkheden die u in uw setup. Wanneer u meerdere monitors gebruikt, kunt u Windows overzetten van scherm naar scherm. Houd de ramen u het meest gebruikt op de monitor die het dichtst bij uw voordeur, naar het aantal keren dat je kijkt naar de kant te verminderen. Gebruik indien nodig de weergave-instellingen Configuratiescherm om de 1 en de 2 die wijzen dat uw primaire monitor te schakelen. De werkzaamheden op verschillende schermen door te klikken op één venster je open en het slepen naar links of rechts van je hoofdscherm en op de andere schermen die u wilt werken.