How to Make My FBML pagina eerst op mijn Facebook Fan Page

Als u een beheerder voor een pagina Facebook Fan, kunt u instellen welke pagina eerst wordt gezien door bezoekers die nog niet hebben "graag" de pagina. Dit omvat een FBML pagina die u hebt geconfigureerd met behulp van Facebook's Static FBML app; wanneer een gebruiker de "Like" button klikt, wordt hij naar Muur van de pagina. Dit wordt gecontroleerd door een bij en kan niet worden veranderd. Merk op dat Facebook verwijst naar elk van de pagina's binnen uw pagina als een 'tab', zoals ze zijn elk onderafdelingen van uw Facebook-pagina.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-account en ga naar je pagina Fan. Klik op de "Pagina bewerken" knop aan de rechterkant.

2 Klik op 'Machtigingen beheren "op de linkerkant van de pagina. Lokaliseren "Default Landing Tab" in het tweede deel, klikt u op het menu en selecteer het tabblad dat u hebt gemaakt met de Static FBML app. Klik op 'Wijzigingen opslaan'. Als je het niet ziet in het menu, verder met de volgende stap.

3 Zorg ervoor dat u de statische FMBL app als een tab hebt geconfigureerd. Klik op "Apps" om een ​​lijst van alle geïnstalleerde apps te zien. Scroll naar beneden naar "Static FBML" en klik op 'Instellingen bewerken' onder de app beschrijving. Het venster Koppelingen bewerken instellingen wordt geopend.

4 Klik op het tabblad 'Profiel' als dit nog niet is geselecteerd. Klik op 'Verwijderen' naast de Box binnenkomst. Klik op "Add" naast de "Tab" entry en klik op 'OK'. Het venster wordt gesloten.

5 Klik op de "Ga naar App" link onder de Static FBML app. Typ een naam voor het tabblad FBML in het veld Box titel. Controleer of de inhoud in de FBML tekstvak is zoals u dat wilt, en klik op 'Wijzigingen opslaan'.

6 Ga terug naar de sectie 'Machtigingen beheren "van uw pagina. Selecteer de titel van het tabblad FBML in het menu "Default Landing Tab" en klik op "Wijzigingen opslaan."