Hoe maak je een watermerk met Vuurwerk invoegen

Hoe maak je een watermerk met Vuurwerk invoegen


Het internet heeft beelden gemakkelijk, te delen en hergebruiken vinden gemaakt. Helaas worden de beelden soms gebruikt zonder toestemming in webpagina's, e-mail en social networking sites. Het toevoegen van een watermerk aan uw imago maakt het moeilijk om opnieuw te gebruiken of te verkopen. Wanneer de afbeelding wordt gedownload of weergegeven, wordt het watermerk geeft mee. De grootte en de locatie van uw watermerk maakt een verschil. Een klein watermerk in de hoek van de afbeelding, bijvoorbeeld, kan gemakkelijk worden bijgesneden uit de afbeelding. Een vaag watermerk in het midden van het beeld doet het werk zonder zich te bemoeien met de afbeelding. U kunt Fireworks gebruiken om een ​​watermerk te importeren in bestaande graphics.

instructies

1 Start Fireworks. Open het beeld waar het watermerk zal worden gebruikt.

2 Selecteer "File" en "Importeren" in het menu. Dubbelklik op het watermerk in de "Import" dialoogvenster. Klik op "Importeren" in de "Import Pagina" dialoogvenster.

3 Plaats uw muis over de afbeelding waar u het wilt gaan. Het wordt toegevoegd aan zijn eigen laag.

4 Sleep het watermerk, waar u het wilt verschijnen. Als u het watermerk wilt wijzigen, klik erop en selecteer de "Scale" tool van de "Tools" palet. Pak de handgrepen rondom de afbeelding en sleep deze naar binnen of naar buiten om de grootte aan te passen.

5 Ga naar de "Layers" palet. De laag met het watermerk.

6 Klik op de "Dekking" knop aan de bovenkant van de "Layers" palet. Zet de dekking niveau naar een laag nummer, zoals "15."