Hoe te verwijderen Bass Van Songs

Hoe te verwijderen Bass Van Songs


Amateur-muzikanten vinden het vaak nuttig om hun bass vaardigheden te oefenen op een bestaande song. echt & ldquo t;, maar kunt u rsquo van & praktijk & rdquo; uw eigen bas, tenzij u de originele bas uit een bepaalde track te verwijderen. Er zijn een aantal software-applicaties die u kunt gebruiken voor het verminderen of de bas volledig te verwijderen. GoldWave en Audacity zijn twee gratis applicaties die u kunt downloaden. Adobe Audition, aan de andere kant, zal moeten worden aangeschaft.

instructies

Met behulp van GoldWave

1 Download en installeer GoldWave van de link in het gedeelte Bronnen. Het is een programma dat wordt gebruikt voor het verminderen van het volume en bas in een song.

2 Start de applicatie na de installatie.

3 Klik op de & ldquo; Open & rdquo; knop en zoek het nummer dat u wilt de bas verwijderen. Als u de song opent, zul je groene en rode balken in het venster van het aanraken van de top van de grafiek opmerken. Je doel is om deze bars te korten voor het verwijderen van de bas.

4 Klik op de & ldquo; Effecten & rdquo; knop.

5 Ga naar ldquo van &; Filter & rdquo; en klik op & ldquo; Equalizer & rdquo.; Master dB & rdquo; Hier vindt u een & ldquo zien; bar met negatieve en positieve eindpunten.

6 Verplaats de bar & rsquo; s schuif in de richting van de negatieve eindpunt voor het verlagen van bas. U moet een voorbeeld van de audio-bestand elke keer dat u de bar aan te passen door te klikken op de & ldquo; Play & rdquo; knop. Kijken of er nog een spoor van bas. Zo ja, de schuifregelaar verder naar links.

7 Click & ldquo; OK & rdquo; als je klaar bent. Je ziet nu de rode en groene lijnen gekrompen.

Met behulp van Audacity

8 Download en installeer Audacity, dat is een open source audio-editing software programma. Start het programma na het installeert.

9 Ga naar ldquo van &; File & rdquo ;, vervolgens & ldquo; Open & rdquo; en zoek het nummer dat u wilt bas uit te verwijderen.

10 Ga naar ldquo van &; Effect & rdquo; menu. Kies & ldquo;. Equalization & rdquo; Er zal een egalisatie in het venster, waarin je een bocht te vestigen op bas te verminderen. Je zult moeten experimenteren door het aanpassen van deze bocht naar de bas volledig te verwijderen. In wezen moet het laag vanaf het begin en geleidelijk aan de & ldquo; 0 dB lijn & rdquo; in het midden. . 0 dB lijn & rdquo; daarna moet het op de & ldquo blijven;

Met behulp van Adobe Audition

11 Download en installeer Adobe Audition, een professionele audio productie-software. U moet om het te kopen voor ongeveer $ 349 (vanaf 2010). Start de applicatie na de installatie.

12 Ga naar ldquo van &; File & rdquo; Vervolgens & ldquo; Open & rdquo; en zoek het nummer dat u wilt de bas verwijderen.

13 Ga naar ldquo van &; Effecten & rdquo; Vervolgens & ldquo;. Filters & rdquo; Kies & ldquo; Center Channel Extractor & rdquo.; Als u de lage tonen zich in perfecte centrum van de grafiek te zien, zet dit op ldquo van &; center & rdquo; in de & ldquo; Krijg audio gefaseerde at & rdquo.; Zet de & ldquo; Frequentiebereik & rdquo; om ldquo van &; Bass & rdquo.;

14 Kies & ldquo; Custom & rdquo; en pas de grafiek bocht naar de lage frequentie te isoleren.

15 Ga naar ldquo van &; Center Channel Level & rdquo.; Hier, moet je de controller schuiven naar negatief voor het snijden van de geselecteerde frequentie (bas). Als je naar negatief, zal alle frequenties behalve de u die in de vorige stap snijden.